TheBeatlesRevival 5 face.jpg

The Beatles Revival på Bakken

Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne

Verdens største boyband gennem tiderne – The Beatles – nåede kun at spille ganske få koncerter i Skandinavien. Til de mange som ikke nåede at opleve The Beatles live, enten fordi der var udsolgt, eller fordi man simpelthen ikke var født dengang, - er her den ultimative erstatning : The Beatles Revival.

Ægte passion og sjælden grad af detaljer

Orkesteret er hjemmehørende i Prag, og er blandt de relativt få tribute bands som udover succes i hjemlandet også har formået at skabe sig popularitet på internationalt plan. Ægte passion for musikken udtrykkes tydeligt hos orkesteret, og netop dette sammen med målrettet arbejde i retning af at skabe et perfekt image såvel musikalsk som visuelt, er hemmeligheden bag The Beatles Revival’s succes overalt i Europa.


Bandet gør i sjælden grad meget ud af detaljer. Ikke kun hvad angår musikken, men også m.h.t. brugen af originalt udstyr, scenekostumer, sceneopstilling, koreografi osv. Gruppens højrehåndede bassist har endda lært sig at spille venstrehåndet bas i erkendelse af, at dette er af afgørende betydning for et totalt autentisk Beatles image. Bandets optræden er således i international klasse, og placerer orkesteret blandt tidens allerbedste tributebands.


Kom med i The Beatles Revival’s tidsmaskine tilbage til Liverpool i 60’erne, og oplev en illusion af at det er de rigtige Beatles som står på scenen. Kom med i et Beatles-show fuld af evergreens, humør, entertainment og energi.

Information


Tid

13. juni - 18:30

Sted

Bakkens Friluftsscene

Pris

Gratis

Andre oplevelser på Friluftsscenen

Sjove forlystelser med fart og spænding i danmarks sjoveste forlystelsespark!

Masser af fart!

Få en ekstra sjov dag med et turbånd til vores forrygende forlystelser. Her finder du alt fra vilde rutsjebaner til hyggelige karruseller for selv de mindste i gruppen. Køb dit turbånd online og spar med dit MitBakken-medlemsskab.

Køb online og spar!
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE