Valentino serverer lækker dansk mad på Bakken

Valentino

Ægte Bakke-stemning i familieejet restaurant

Valentino på Bakken er hyggelig til selskaber

Valentino

Ægte Bakke-stemning i familieejet restaurant

Valentino Stjerneskud Indenfor

Valentino

Bakkestemning, god mad og store portioner - det er restaurant Valentino. Som et af Bakkens ældste spisesteder kan restaurant Valentino byde på en lækker frokost og et varieret a’la carte menukort med populære priser. Valentino ligger tæt på Friluftsscenen men dog lidt afsides, så I kan nyde en hyggelig frokost eller middag.

Bakkestemning og stærke traditioner

Valentino er en af Bakkens ældste restauranter, og selve bygningen kan dateres tilbage til ca. 1880. Den nuværende ejer har haft Valentino siden 1969, og her bliver der hygget om kunderne og kræset om maden. Uanset vind og vejr kan I finde jer til rette enten indenfor i de gamle lokaler eller udenfor i den hyggelige gårdhave. En del af gårdhaven er overdækket, så hyggen er garanteret uanset vind og vejr.

Lækker dansk mad

På Valentino finder du lækre anretninger med alt godt fra det danske frokost-bord. Stegt fiskefilet med remoulade, tarteletter med asparges og høns og mørbradbøf med løg er blot nogle af de klassikkere, der dagligt serveres på Valentino. På a'la carte-kortet finder du blandt andet engelsk bøf, peberbøf eller schnitzel. På Valentino er der fokus på god kvalitet og lækkert kød.

I revy-sæsonen har Valentino en revy-menu:

  • 2 retter: 238 kr.
  • 3 retter: 258 kr.

Se Valentinos menukort her

Selskaber på Valentino

Valentinos lokaler kan dateres tilbage til slutningen af 1800-tallet, og de fremstår autentiske, hyggelige og med ægte Bakkestemning. Valentino har 100 siddepladser indenfor og 100 siddepladser udenfor i gårdhaven, så der er masser af muligheder for at holde selskaber, familiefest eller andre arrangementer.

Information


Kontakt

Alex Holm

Telefon

3964 1324

E-mail

Hjemmeside

Åbningstider

Valentino følger Bakkens åbningstider

Bakken Restaurant Valentino Facade

Reservation og bordbestilling

Ønsker du at bestille bord på Valentino, kan du kontakte restauranten på:

  • Telefon: 3964 1324 
  • Email: info@valentino-bakken.dk

Rigtig god fornøjelse på Valentino! 

Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 10 pubber og barer. En unik og hyggelig oplevelse for dem, der også elsker lækre specialøl. 

Bakkens ØLTOUR
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE