Postgaarden i Korsbæk på Bakken

Postgaarden

Korsbæks populære restaurant

Mondæne Postgaarden

Postgaarden

Helhedsoplevelse i Korsbæk på Bakken

Postgaarden er uden tvivl det mest populære spisested i Korsbæk på Bakken. Her kan over 300 gæster spise samtidig, og du bliver ikke skuffet, hvis du er en af dem, der lægger vejen forbi Postgaarden næste gang, du besøger Bakken.

Korsbæks populære restaurant

Postgaarden er indrettet præcis som man forestiller sig, at det fine hotel i Korsbæk ville have set ud. På trods af, at man i serien Matador kun ser små udsnit, så er man med Postgaarden lykkedes med at skabe en fantastisk restaurant, der emmer af Matador-nostalgi og sjove minder.

Mad med kærlighed og knofedt

Maden i Postgaarden tilberedt fra bunden af de bedste råvarer. Vi tilstræber at servere maden, som man gjorde i 30'ernes Danmark, - enkelt og ærligt. I Postgaarden servers traditionelle danske klassikere – tilberedt med kærlighed og knofedt. I Postgaarden – som på alle restauranter i Korsbæk – er der fokus på kvalitet og gode danske råvarer.

Menukort

Menukortet i Postgaarden er varieret og skifter for hver sæson. Der kan både bestilles a’la carte, men det er også muligt at bestille anretninger og menuer. Udvalget består i sommersæsonen af:

Luksusanretning, klassisk Menu, frokostanretning, frokostmenu og Á la carte

Se hele Postgaardens menukort her

En helhedsoplevelse i Postgaarden

Når du besøger Postgaarden eller en af de andre restauranter i Korsbæk, er det en helhedsoplevelse, hvor mad og omgivelser går op i en højere enhed. Her er kræset for alle detaljer. Enkelte elementer i indretningen er originale rekvisitter fra serien –dette gælder blandt andet nogle af lampetterne i Postgaarden. Besøg Korsbæk på Bakken og få stimuleret alle sanser, mens du tager en tur tilbage i tiden.

Sådan bestiller du bord på Postgaarden

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

E-mail

Hjemmeside

Bakken Korsbaek Postgaarden Facade Frokost Selskab

Selskaber i Postgaarden

Skal I holde et anderledes selskab, sætter Korsbæk på Bakken rammerne for en helt særlig oplevelse. Hvad end det er en familiefest, et forretningsmøde eller blot en festlig lejlighed, så er mulighederne mange. Kontakt Korsbæk på Bakken og hør, om Postgaarden eller en af de mange andre restauranter i Korsbæk er det rigtige sted for jer.

Bakken smag postgaarden æggemad.jpg

Reservation og bordbestilling

Ønsker du at bestille bord på Postgaarden eller en anden restaurant i Korsbæk på Bakken, kan du kontakte Korsbæk på Bakken på følgende måder:

Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder
Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 10 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE