Jernbane Restauranten

Jernbane Restauranten

Den folkelige restaurant i Korsbæk

Jernbane Restauranten bar

Jernbane Restauranten

Røde og Larsens stamsted

I den hyggelige Jernbane Restauranten mødes Røde, Larsen og Fede til et spil kort og en snak om politik og borgerskabet i Korsbæk, mens Tjener Boldt sørger for en bid mad og koldt øl. Den gode stemning hersker i den folkelige restaurant med den velkendte indretning, hvor baren og stambordet er det naturlige samlingspunkt. Oplev i forlængelse af restauranten også Rosenhaven med den hyggelige udendørs terrasse.

Håndmadder eller dagens lune ret

Den gæstfri atmosfære hersker stadig i den hyggelige restaurant, hvor du kan spise et par håndmadder, dagens lune ret. Og mon ikke, der af og til lyder et lille bjæf fra grisehandlerens bænk?

Se Jernbane Restaurantens menukort her

Kom ind fra gaden

Tag familien med på en oplevelse hos Tjener Boldt, og nyd maden indenfor i den hyggelige restaurant, i den lyse tilbygning Rosenhaven eller på den solrige terrasse udenfor. Her kommer man forbi og nyder et simpelt og skønt måltid. Jernbane Restauranten kan ved særlige lejligheder være helt eller delvist optaget til selskaber

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

E-mail

Hjemmeside

Åbningstider

Jernbane Restauranten følger Bakkens åbningstider

Besøg hjemmeside
Bakken Korsbaek Jernbane Restauranten Senior Spisning Bestil Bord

Selskaber på Jernbane Restauranten

Hold jeres fest i den folkelige Jernbane Restaurant. Der er plads til ca. 90 siddende gæster. Skal I holde et anderledes selskab, sætter Korsbæk på Bakken rammerne for en helt særlig oplevelse. Hvad end det er en familiefest, et forretningsmøde eller blot en festlig lejlighed, så er mulighederne mange. Kontakt Korsbæk på Bakken og hør, om Jernbanerestauranten eller en af de mange andre restauranter i Korsbæk er det rigtige sted for jer.

Besøg Jernbane Restauranten
Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 10 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE