uCommerce Developer Edition
SRV på Bakken
Simulator SRV på Bakken er en vild og sjov oplevelse for dem, der er frygtløse!

SRV

Garanti for en oplevelse, du sent vil glemme!

Forvent en vild og sjov oplevelse, når du tager plads i Simulator SRV på Bakken.

Hold på hat og briller!

Tag plads i Simulator SRV og hold godt fast! Normalt er det meget afslappende at se en film, men det skal du ikke forvente i SRV. Her vil du blive kastet frem og tilbage i sædet, og du vil flyve ud over skrænter - det er fuldstændig som at være der selv!

Lige til kanten - og udover!

Når først SRV sætter i gang, er der ingen vej tilbage! Så læn dig godt tilbage i sædet og hold fast i sidemanden. Der vil flyve de vildeste følelser og sus gennem dig, og du vil virkelig tro, du selv er en del af denne 3D film. Du vil blive kastet rundt både frem og tilbage i sædet, mens du flyver ud over skrænter og lander direkte i afgrunden. Du vil føle, at du kører frontalt ind i vægge - og du kan ikke undgå at lukke øjnene i frygt for, at det virkelig sker for dig. Men bare rolig! Du kan sætte dig trygt til rette i simulatoren! 

Tag familien og vennerne med

Der er masser af plads i SRV, så tag hele familien og vennerne med til en oplevelse, I alle sent vil glemme. Det er en forlystelse, som vil give jer gode grin og måske også en del skrig. Det er en af de mere sjove, vilde og anderledes forlystelser, som vi har i verdens ældste forlystelsespark. Så hold på kasket og solbriller!

Der er altid gratis entré på Bakken

Verdens ældste forlystelse ligger nord for København i Dyrehaven, og vi er derfor en stor, flot og åben park. Derfor skal du heller ikke betale for adgangen til selve Bakken. Tag alle vennerne og familien med til en hyggelig dag i det grønne.

Spis i verdens ældste forlystelsespark

På Bakken finder du flere end 26 forskellige spisesteder. Så hvad end du og familien er til burger med fritter, en smagfuld buffet eller lækre is, har vi et sted, der passer til jer på Dyrehavsbakken. Udvalget hos de forskellige restauranter og caféer er stort og lækkert, så både den lille og store sult kan nemt blive stillet.

Information


Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Onsdagspris

20 kr. | 10 kr. 

Humørkort

4 kuponer

Guide til forlystelser
Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online og spar!

Rundt på Bakken finder du alt fra vilde forlystelser til de små og hyggelige, som passer perfekt til de mindste i familien. Et turbånd giver dig adgang til alle forlystelserne. Køber du turbånd online, sparer du penge!

Bakkens webshop

Flere sjove forlystelser

Bakken Spil Sjov Bueskydningen Gruppe Spil 5 kamp

Bakkens 5-kamp

Selskabslegen hvor alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Hvem løber med sejren?

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Benyt vores garderobebokse og skabe - så behøver du ikke slæbe rundt på din taske eller overtøj hele dagen.

Der er to størrelser på garderobeskabene:
Lille boks: 43 x 38 x 50 cm (H x B x D)
Stor boks: 86 x 38 x 50 cm (H x B x D)

Garderobeboksene koster 20 kr. pr. boks pr. åbning

Garderobeboksene er placeret overfor restaurant Røde Port, ved Cirkusrevyen, under Rutschebanen, bag Hestekarrusellen og ved Golfbanen.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE