Bobby Molino & Nutrockers 2023.jpg

Bobby Molino & Nutrockers

Få en festlig aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

BOBBY MOLINO & NUTROCKERS PÅ SOMMERLYST!

Ægte Rock'N'Roll

God gammel Rock´n Roll med den ”ægte” lyd! Bobby´s utrolige stemme har ikke forandret sig, siden han lå på de danske hitlister med melodier som Hey good Lookin’, Hey Mama og mange andre kombinationer af iørefaldende melodier. Det er en slagkraftig cocktail – selv for et... også yngre publikum (som os)!

Med et af Danmarks absolut bedste Rock’n Roll bands – og det med mere end 50 år på bagen - er der mulighed for at lytte til god gammel, uforfalsket Rock’n Roll. Den ægte vare – fra virkelige mennesker – med nerven i behold!

Bobby Molino & Nutrockers blev dannet i 1969, og de serverer stadig varen så rå og ægte, at man tror man er havnet i 50’erne. I starten af halvfjerdserne vandt de en pladekonkurrence, der var arrangeret af EMI på Star Club i København, hvor bl.a. Tommy Seeback var dommer og senere stod for gruppens første pladeudgivelser, hvilket blev startskuddet på koncerter og turnéer i både Danmark og udlandet.

 

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Spilledage

Lørdag d. 13. juli kl. 20.00 

 

Sted

Pris

Gratis

Arrangør

Ekstra

Husk festhumøret og de glade dansesko!

Læs mere om Sommerlyst
Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe Voksen Stemning Øltour Pubcrawl Facade

Sommerlyst

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på Friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig og familiær Bakkestemning, når den er bedst. 

Læs om Sommerlyst
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du masser af forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker middag. Der er masser af lækre muligheder. Velbekomme!

Se det store udvalg!

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE