Acquire
Bobby Molino Nutrockers Sommerlyst Musik Event Bar

Bobby Molino & Nutrockers

Få en festlig aften med højt humør og ikke mindst alt godt fra baren!

BOBBY MOLINO & NUTROCKERS kan i år fejre 50 års jubilæum – wauw and still going strong!

Få en festlig aften i Sommerlyst på Bakken i den vinterklædte og hyggelige Dyrehave.
Den hyggelige og festlige bar Sommerlyst byder endnu en gang på et stort musikalsk arrangement. Tag vennerne, familien og kollegerne med til en hyggelig og festlig aften i den skønne bar midt i hjertet af Bakken.

Gyngende dansegulv

God, gammel Rock´n Roll med den ”ægte” lyd! Bobby´s utrolige stemme har ikke forandret sig, siden han lå på de danske hitlister med melodier som Hey good Lookin’, Hey Mama og mange andre. kombinationen af en iørefaldende melodi, en takt, der kan danses til og det rå maskuline udtryk, er stadig en slagkraftig cocktail – selv for et... også yngre publikum!

Denne aften kan du opleve intet mindre end Bobby Molino & Nutrockers. Det bliver en festlig aften, som du sent vil glemme. Så tag familie, venner og kolleger med under armen og få en fantastisk aften. Rigtig god fornøjelse!

Fantastisk stemning

Baren Sommerlyst ligger midt i hjertet af Bakken og er en af Bakkens hyggelige barer. Her kan du få alt, hvad det tørstige hjerte begærer! Med et af Danmarks absolut bedste Rock’n Roll bands er der mulighed for at lytte til god gammel uforfalsket Rock’n Roll. Den ægte vare – fra virkelige mennesker – med nerven i behold!

Flere spilledage

Lørdag den 29. juni kl. 20.00
Lørdag den 10. august kl. 20.00
Lørdag den 7. september kl. 20.00

Information


Sted

Pris

Gratis

Arrangør

Ekstra

Husk festhumøret og de glade dansesko!

Læs mere om Sommerlyst
Bakken Pub Bar Sommerlyst Gruppe Voksen Stemning Øltour Pubcrawl Facade

Sommerlyst

Sommerlyst er baren, hvor man mødes over en piskende kold fadøl eller en drink, mens man nyder underholdningen på Friluftsscenen eller musikken i baren. Her er god betjening med hyggelig og familiær Bakkestemning, når den er bedst. 

Læs om Sommerlyst
Nyd en lækker middag inden koncerten på Bakken. Mulighederne er mange på Bakken!

Nyd en lækker middag

På Bakken finder du masser af forskellige spisesteder, hvor du kan nyde en lækker julemiddag. Der er masser af lækre muligheder. Velbekomme!

Se det store udvalg!

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE