Besøg Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken søger serveringspersonale

Bliv en del af restauranterne i Korsbæk

Korsbæk på Bakken søger energiske og stabile personer som serveringspersonale til sæson 2024

Vil du med på tidsrejsen tilbage til Matador? Den fiktive by Korsbæk fra tv-serien er genskabt på Dyrehavsbakken som et restaurationsområde med tusindvis af glade gæster i Bakkens åbningssæsoner.

Vi søger energiske og stabile tjenere, som brænder for god, glad og høflig service i vores restauranter i Korsbæk på Bakken, især i vores hovedsæson fra den 1. maj til 1. september.

I Korsbæk bestræber vi os altid på at give vores gæster en fantastisk oplevelse, når de tager tilbage til 1930'erne og 1940'erne, hvor Matador foregår. Vi søger både fuldtids- og deltidsmedarbejdere og timelønnede, som eventuelt har lyst til at kombinere jobbet med andre gøremål. Vi er meget fleksible og tager gerne højde for dit privatliv og andre gøremål, som skal koordineres med et job i Korsbæk på Bakken.

Dine kvalifikationer:
  • Du er energisk, høflig og har lyst til at arbejde i restaurationer
  • Erfaring med service og servering fra tidligere job er en fordel, men ikke et krav
  • Du er smilende, har en venlig attitude og flair for god gæsteservice, også når du har travlt
  • Du tager ansvar og forstår, at du er en vigtig medarbejder i helheden for restauranten
  • Du har en positiv og imødekommende indstilling til vores mange gæster og dine kolleger
  • Du taler dansk til husbehov - accent er ingen hindring.
I Korsbæk på Bakken har vi tidstypiske uniformer, og du vil blive instrueret i talemåder og korrekt optræden fra Matador. Vi sørger for at oplære dig i stilen, men du skal både have lysten, energien og viljen til at være en del af det pulserende, og til tider, hektiske miljø der følger med det at arbejde i restaurationsbranchen. Du får mange dejlige og passionerede kollegaer, så det er altafgørende, at du er god til samarbejde. I Korsbæk hjælper alle hinanden for at give gæsten den bedste service. Vi bliver stærkere hvis vi løfter i flok.

Arbejdstiden vil primært være i tidsrummet 12-23 og primært onsdag-søndag da det er de 5 dage vi har rigtig travlt. Du skal kunne arbejde selvstændigt men samtidig være holdspiller i vores dynamiske team. Det går ofte rigtig stærkt, og til tider kan det føles hektisk og kaotisk, men du er aldrig alene om opgaverne. Vi er sammen om at løse dagens udfordringer, hvor arbejdsopgaverne aldrig er de samme. Du skal have lysten til at kaste dig over nye arbejdsopgaver, og kunne se det lærerige, udfordrende og ikke mindst sjove i at kaste sig ud i nye udfordringer.

Arbejdsstedet er Korsbæk på Dyrehavsbakken.

Tiltrædelse 1. maj eller efter aftale.

Sommerferie i mere end 3 dage skal som udgangspunkt aftales ved ansættelsen. Husk vi har det sjovt og har travlt når andre holder fri!

Løn i henhold til overenskomst med 3F.
Skriftlig ansøgning sendes til restaurantchef Pernille Nielsen pn@korsbaek-bakken.dk
Har du spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger til jobbet, er du velkommen til at kontakte Pernille telefonisk på tlf. 43 14 44 66.
 
Ansøgningsfrist d. 1. april. 
Vi indkalder løbende til samtaler efterhånden som vi modtager ansøgninger til jobbet. Og vi forventer at have afholdt alle samtaler senest d. 19. April.

 

Om Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken er en lille by med gader og stræder omkranset af bygninger og facader kendt fra tv-serien Matador. Interiør, dekorationer og rekvisitter er helt ned i detaljen tro mod Lise Nørgaards klassiker. Vores gæster kan opleve den helt særlige stemning i de forskellige restauranter, i byens bar, butik og konditori.

Postgaarden er den mondæne restaurant, med de hvide duge, fin opdækning, og med plads til mere end 250 spisende gæster. Størstedelen af gæsterne i restauranten kommer i forbindelse med en tur i Cirkusrevyen, hvor de enten spiser før eller efter de har set forestillingen i Cirkusrevyen.
Postgaarden åbner fredag d. 10. maj 2024 og vil herefter være åben fra onsdag-søndag indtil Bakkesæsonen slutter til september.
Jernbanen Restauranten har højt til loftet og en uhøjtidelig atmosfære, med plads til både børn og voksne. Der er plads til ca. 90 gæster i restauranten, og den er helt fyldt af glade gæster, summende stemmer og livlig munter stemning.
Lauras Køkken og stuerne Hos Varnæs bruges til private selskaber, hvor gæsterne får oplevelsen af at komme på besøg hjemme i privaten.

Korsbæk på Bakken er en del af en familieejet og -drevet virksomhed, der desuden driver Cirkusrevyen, 9 kørende forlystelser, 3 spil samt 3 restaurationer i forlystelsesparken Dyrehavsbakken nord for København. Du kan læse mere på vores hjemmeside www.korsbaek-bakken.dk.

Job på Bakken


Stilling

Energisk serveringspersonale

Forretning

Ansøgning

Skriftlig ansøgning sendes til restaurantchef Pernille Nielsen pn@korsbaek-bakken.dk
Har du spørgsmål eller behov for yderligere oplysninger til jobbet, er du velkommen til at kontakte Pernille telefonisk på tlf. 43 14 44 66.

Tiltrædelse

1. maj 2024 eller efter aftale

Bakken Spil Sjov Det Muntre Koekken Gruppe Voksen Aktiviet Dyst 5 kamp

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE