Det Muntre Køkken på Bakken

Mortensen & Dahl søger personale

til forlystelser, restauranter, iskiosk og spil

Mortensen og Dahl søger mange friske, smilende og udadvendte medarbejdere, der kan indgå i vores team af energiske ”unge” mennesker.

Søger du det perfekte job på Bakken?

Mortensen & Dahl søger ca. 150 friske, smilende og udadvendte medarbejdere, der kan indgå i teamet af energiske ”unge” mennesker. Det er samtidig besluttet i Mortensen & Dahl, at her tilbydes de bedste jobs på Bakken og de bedste ramme betingelser for DIG - herunder også bonus ordninger og andre belønninger.

Derfor tilbydes god overenskomstmæssig løn, fleksible mødetider, mulighed for ferie og masser af goder. Her kan man komme til at arbejde indenfor alle de forskellige typer forretninger som Bakken rummer, lige fra restauranter, spil af enhver art, køreforretninger, behændigheds forretninger og Bubble Tea.

I personalerummet vil der være gratis kildevand, gratis kaffe/chokolade og frugt samt fredagsbar hver anden fredag. Der afholdes 2 store firmafester, der tilbydes attraktive spiseordninger på udvalgte restauranter og tilbud på drikkevarer, hvor man kan mødes og feste med kollegaer udenfor arbejdstid.

Vi skal bruge rigtig mange både under og over 18 år

Kunne dette have interesse for dig, og er du indstillet på at yde en indsats og præstere, tage vagter samt være med til at gøre en forskel? Så skal Mortensen & Dahl nok vise, at du har fundet en rigtig god arbejdsplads, der samtidig er med til at udvikle dig som person.

Skriv en mail med vedhæftet billede til Jobbakken@dahlcity.dk mrk. Ansøgning.

Mortensen & Dahl glæder sig rigtig meget til at høre fra dig.

Job på Bakken


Stilling

Medarbejdere til iskiosk, spil, restaurant eller forlystelser

Forretning

Bl.a. Tårngyset, HipHop, Det Muntre Køkken, Boldkast, Bubble Tea mv.

Ansøgning

Mail med vedhæftet billede til Jobbakken@dahlcity.dk mrk. Ansøgning

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bakken Spil Sjov Det Muntre Koekken Gruppe Voksen Aktiviet Dyst 5 kamp

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE