Lækre og hyggelige madoplevelser på Bakken

Mad og Drikke

Bakken har et stort udvalg af restauranter, cafeer og barer

Mad og Drikke på Bakken

Oplevelser på Bakkens restauranter og barer

Mad og drikke på Bakken

Rundt i verdens ældste forlystelsespark finder du flere end 26 spisesteder, hvor du kan nyde en lækker frokost eller middag i det grønne med venner, familie eller kolleger. Velbekomme!

Noget for enhver smag

Rundt på Bakken finder du flere end 26 forskellige og lækre spisesteder. Hvad end du er på udkig efter en skøn frokost, en lækker middag eller farverig is, har vi et spisested, der vil falde i din smag.

Vi glæder os til at byde dig på skønne madoplevelser, du sent vil glemme!

Nyd en smagfuld frokost

Leder du efter en frokostrestaurant i København, kan du med fordel overveje et besøg på en af Bakkens mange restauranter. Frokostrestauranterne tilbyder et væld af frokostretter og -anretninger. Nyd blandt andet klassisk dansk smørrebrød, små, lune retter, skønne burgere og pizzaer og andre spændende specialiteter.

Caféer med god udsigt

Bliver du i løbet af dagen lidt småsulten, kan du tage plads hos en af vores mange og hyggelige caféer. Her kan du nyde smagfulde sandwich, lækre salater og andre kolde og lune retter. Tag forbi Elverdybet hvor der altid serveres frisksmurte sandwich eller hjemmelavede salater. Prøv også en frokost Harlekin med udsigt til Korsbæk.

 

Buffeter – med alt hvad hjertet begærer

Vil du gerne smage på en masse forskelligt og lækkert mad, kan vi varmt anbefale dig at kigge på en af vores mange restauranter med buffetter. Her kan alle få deres livret og meget mere til! På buffeterne kan du få alt fra fisk og skaldyr, et stort udvalg af salater, pålæg som fisk og kød og forskellige varme retter - alt med lækkert tilbehør, vegetarretter, hjemmebagt brød, kager, desserter, frugt og oste.

Udsøgt middag i hyggelige omgivelser

Skal middagen indtages nær København eller Nordsjælland, er der rig mulighed for at finde en hyggelig restaurant blandt Bakkens mange spisesteder. De fleste af Bakkens restauranter tilbyder et stor a la carte menukort, og der er derfor masser at vælge imellem.

Prøv Restaurant Røde Port eller Bræddehytten, hvor du altid kan få en lækker bakkemenu med god vin. Du kan også finde et bord hos Restaurant Dyrehaven i deres hyggelig gårdhave og nyde en dejlig middag.

Åbningstider

De mange spisesteder følger Bakkens åbningstider, men du kan altid finde åbningstider for de forskellige restauranter, caféer og fastfoodboder under det enkelte spisested.

Bakken Forlystelse Rodoebanen Familie Datter Far

Find vej til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger du af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken. Du kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St. Kommer du i bil, kan du parkere på Bakkens store parkeringsplads lige ved indgangen.

Find nemt og hurtigt vej!

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE