Prøv Dillen på Bakken - En vandkarrusel for store og små

Dillen

Styr din egen krokodille og sprøjt vand på tilskuerne med krokodillens hale

Stig ombord på en af de i alt 9 krokodiller og forbered dig på en sjov (og lidt vild) tur rundt i det store jungle-bassin på Bakken.

En sjov vandkarrusel for hele familien

Har du længe drømt om at rejse ud i junglen og måske komme helt tæt en krokodille? Det kan vi desværre ikke hjælpe med .. men med lidt god fantasi kan du komme tilnærmelsesvis derhenad med en tur i vandkarusellen Dillen. Træd ud på krododillerne i det store junglebassin på Bakken! 

Stå på ryggen af en krokodille

Stående på ryggen af en af de ni krokodiller har du kontrollen! Du står yderst på krokodillens halespids i en lille vogn, hvor der er plads til to personer. Så medbring en ven eller en fra familie til en vild tur! Der er masser af mulighed for vind i håret og en sjov snurretur, når du farer rundt i ring stående på krybdyrets skællede ryg.

Sprøjt vand på tilskuerne!

Dillen er en af de eneste forlystelser på Bakken, hvor du rigtig kan overraske familien og venner (eller bare uheldige tilskuere), der står og kigger tæt på forlystelsen. I vognen styrer du krokodillens hale med et rat, og er du rigtig dygtig (og fræk), kan du sprøjte vand med halen ud over tilskuerne. Det er en stor mulighed for at udfordre venner eller familie i, hvem der er den bedste til at styre en krokodille, og ikke mindst hvem der kan give tilskuerne mest vand! 

Gå på opdagelse i Bakkens sjove forlystelser

Bakken er et sandt mekka for dig, der elsker forlystelser. Vi har forlystelser for dem, der elsker de vilde – men også dem, der passer til et tempo for familien med børn eller ældre mennesker. Vi har i alt 32 forskellige forlystelser, der både kan give dig vind i håret, sus i maven og sætte gang i lattermusklerne. Udfordr vennerne og familien i, hvem der er den bedste og værste bilist i radiobilerne, og få afgjort, hvem der kan spinne flest gange i SkyRoller.

Spar op til 50 kr. på dit turbånd!

Har du allerede udset dig flere forskellige forlystelser, du skal prøve på Bakken? Så kan du med stor fordel købe dig et turbånd. Et turbånd til Bakken giver dig adgang til alle vores 32 sjove forlystelser – hele dagen. Køber du dit turbånd i vores webshop, kan du spare penge. Som medlem af MitBakken får du nemlig rabat, og du kan spare helt op til 50 kr. pr. turbånd.

Information


Adgang med voksen

Under 109 cm

Adgang uden voksen

Min. 110 cm

Turbånd | MiniTurbånd

Ja | Nej

Pris | Onsdagspris

30 kr. | 25 kr. 

Humørkort

6 kuponer

Helbredsbegrænsning

Ja / Nej

Guide til forlystelser
Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar penge!

Køb dit turbånd online og spar penge! Et turbånd giver dig adgang til alle sjove forlystelser på Bakken

Bakkens webshop
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

Prøv BAKKENS HYGGELIGE 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Spilleregler og information

Flere sjove forlystelser

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Benyt vores garderobebokse og skabe - så behøver du ikke slæbe rundt på din taske eller overtøj hele dagen.

Der er to størrelser på garderobeskabene:
Lille boks: 43 x 38 x 50 cm (H x B x D)
Stor boks: 86 x 38 x 50 cm (H x B x D)

Garderobeboksene koster 20 kr. pr. boks pr. åbning

Garderobeboksene er placeret overfor restaurant Røde Port, ved Cirkusrevyen, under Rutschebanen, bag Hestekarrusellen og ved Golfbanen.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Fundne genstande indleveres til Bakkens Salg og Information.
Send gerne en mail med en grundig beskrivelse af hvad du har mistet til kiosk@bakken.dk - så kontakter vi dig, hvis vi får din ejendel indleveret.
Glemte ting og sager indleveres løbende til Nordsjællands Politi.

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE