Bakken Plakat 2020 Pjerrot Grafik Brochure

Bakkens samarbejde med influencers

Besøg verdens ældste forlystelsespark

Verdens ældste forlystelsespark gemmer på masser af fantastiske og hyggelige oplevelser, som vi naturligvis gerne vil fortælle alle vores dejlige gæster om. Har du en blog, en profil på Facebook, Instagram og/eller Youtube, og har du lyst til at besøge Bakken, kan et samarbejde mellem os blive en realitet! Vi er altid åbne overfor forslag om samarbejder, så tøv endelig ikke med at kontakte os, hvis du har idéer eller spørgsmål.

Typer af samarbejdsaftaler

Vi elsker at læse om og se vores gæsters og samarbejdspartneres oplevelser på Bakken på de sociale medier og andre platforme. Derfor har vi haft forskellige typer af aftaler med influencers gennem årene.

Bloggere på Bakken

Har du en blog, og har du lyst til at skrive om Bakken og om de oplevelser, du kan få i forlystelsesparken, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for et samarbejde. Vi har gennem tiden haft samarbejde med forskellige bloggere, som har skrevet om en hyggelig dag på Bakken med familien, vennerne eller kæresten. Mulighederne er mange i verdens ældste forlystelsespark.

Instagram og Facebook

Har du en profil på Instagram og/eller Facebook, og er du på udkig efter et nyt og sjovt samarbejde, kan Bakken være noget for dig. Vi har haft besøg af mange forskellige influencers, som har lagt vejen forbi til en sjov dag. Dette er der kommet rigtig meget godt og sjovt indhold ud af, som de har delt under hastagget #MitBakken.

YouTubers på Bakken

På Bakken er vi vilde med videoer, og derfor naturligvis også YouTube! Har du en kanal, hvor du har lyst til at optage en video fra en sjov dag på Bakken, så kontakt os endelig. Hvad end du har fokus på din hverdag, familie, mad eller noget helt andet, så er vi åbne over for et samarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

OBS: Vi får mange henvendelser om samarbejder med influencers, og vi vurderer derfor gang til gang om et samarbejde er relevant. Derfor kan vi ikke garantere et samarbejde med alle, der kontakter os.

Information


Typer af samarbejde

Influenter med blogs, profiler på Instagram, Facebook, YouTube og andet.

Kontakt for samarbejde

Send mail til steen@bakken.dk

Bakken Forlystelse Rodeobanen Unge Stemning Forlystelser

Kriterier for samarbejde

Vi samarbejder med mange forskellige typer af influencers og bloggere, så uanset om du har fokus på familie, mode, mad eller noget helt fjerde, er der en god chance for, at et samarbejde mellem dig og Bakken kan blive en realitet. 

Send en mail til steen@bakken.dk med følgende:

  • Information om dig selv og din kanal (husk links)
  • Hvad er dit overordnede tema/fokus på din kanal?
  • Hvor lang tid har du blogget?
  • Cirka tal på, hvor mange besøgende/følgere/subscribers/fans har du
  • Hvad kunne du godt tænke dig, at vores samarbejde skal handle om? 

Tidligere samarbejder

insta turbånd.jpg

Interesseret i et samarbejde?

Du er altid velkommen til at kontakte os på mail, steen@bakken.dkm, hvis du er interesseret i et samarbejde.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Sjove idéer for influenter

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE