Bliv ballonsælger på Bakken

Ballonsælger søges

Bakkens sjoveste arbejdsplads søger en kvik og smilende ballonsælger til Legetøjsvognen.

Drømmer du om at blive en del af Bakken som ballonsælger? Vil du møde Bakkens gæster med et stort smil og en skøn energi?

Lad os lære lidt om dig:

  • Du er mindst 16 år gammel
  • Du ønsker at arbejde efter skole samt i weekender og ferier
  • Dit smil er smittende, din effektivitet er bemærkelsesværdig, og din udadvendthed er en af dine styrker
  • Hovedregning er noget, du mestrer til fulde

Periode: Vi leder efter folk til sæsonen 2024. Sommeren strækker sig fra den 22. marts til den 8. september 2024, inklusive lukkedage på hverdage i april. Der er også mulighed for at fortsætte til Efterår på Bakken fra den 12. til den 20. oktober 2024.

Arbejdstid: Vi tilbyder varierende arbejdstider mellem kl. 10.00 og 22.00 og søger både fuldtids- og deltidsansatte. Du har mulighed for at være med til at bestemme dine arbejdstider.

Løn: Lønnen følger overenskomsten.

Ansøgning: Send en mail med et vedhæftet billede af dig selv til marian.barfod@hotmail.com, og skriv venligst "Legetøjsvogn" i emnefeltet, eller ring til Frederik Barfod på 40631504. Vi ser frem til at høre fra dig!

Job på Bakken


Stilling

Ballonsælger

Forretning

Legetøjsvognen

Ansøgning

Send en mail med vedhæftet billede af dig selv til marian.barfod@hotmail.com udfyldt venligst emnefeltet med ”Legetøjsvogn” eller ring til Frederik Barfod 40631504

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Bakken Forlystelser SuperNova Medarbejdere Visir Corona

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE