Det Muntre Køkken på Bakken

Mortensen & Dahl søger personale

Vi tilbyder job i forlystelser, iskiosk og boder

Mortensen og Dahl søger mange friske, smilende og udadvendte medarbejdere, der kan indgå i vores team af energiske ”unge” mennesker.

Søger du det perfekte job på Bakken?

Bakken åbner Fredag d. 8. april 2022.

Vi søger ca. 150 friske, smilende og udadvendte medarbejdere, der kan indgå i vores team af energiske ”unge” mennesker. Vi har samtidig besluttet i Mortensen & Dahl, at vi tilbyder de bedste jobs på Bakken og de bedste ramme betingelser for DIG herunder også bonus ordninger og andre belønninger.

Derfor tilbyder vi god overenskomstmæssig løn, fleksible mødetider, mulighed for ferie, masser af goder og hvor man kan komme til at arbejde indenfor alle de forskellige typer forretninger som Bakken rummer, lige fra restauranter, spil af enhver art, køreforretninger, behændigheds forretninger, iskiosker og Bubble Tea.

I personalerummet vil der være masser af gratis goder som flaske vand, kaffe/chokolade og frugt. Der vil være fredagsbar hver anden fredag og der afholdes 2 store firmafester. Derudover tilbydes attraktive spiseordninger på udvalgte restauranter og tilbud på drikkevarer, hvor man kan mødes og feste med kollegaer udenfor arbejdstid.

Vi skal bruge rigtig mange både under og over 18 år

Kunne dette have interesse for dig og er du samtidig indstillet på at yde en indsats og derved gider lave noget, tage vagter samt være med til at gøre en forskel og præstere, mens man er på vagt og ikke blot mener, at det er nok bare at møde frem, så skal vi nok vise, at du har fundet en rigtig god arbejdsplads, der samtidig er med til at udvikle dig som person.

Skriv en mail med vedhæftet billede til Jobbakken@dahlcity.dk mrk. Ansøgning.

Skynd dig at komme ud af busken og send en mail. Der står et super job og venter på lige netop dig. Vi glæder os rigtig meget til at høre fra dig.

Mange hilsner fra Mortensen & Dahl

Job på Bakken


Stilling

Medarbejdere til iskiosk, boder og forlystelser

Forretning

Bl.a. Tårngyset, HipHop, Det Muntre Køkken, Boldkast, Bubble Tea mv.

Ansøgning

Mail med vedhæftet billede til Jobbakken@dahlcity.dk mrk. Ansøgning

Ansøgningsfrist

Snarest muligt

Ledige stillinger på Bakken - Søg nu!

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE