Der er masser aktiviteter for hele familien på Bakken - forlystelser, mad, drikke og underholdning!

Børnefødselsdag på Bakken

Giv dit barn en uforglemmelig fødselsdag. Gratis børneunderholdning, lækker mad og 33 sjove forlystelser

Køb turbånd online og spar!

Gratis underholdning til børnefødselsdagen

I løbet af sæsonen har vi masser af gratis underholdning for børn på Bakken. Det er derfor en oplagt mulighed at komme på Bakken for at holde fødselsdag og give børnene gratis oplevelser.

Bakkens Pjerrot

Besøg Bakkens Pjerrot foran hans lille grønne hus. Pjerrot er med garanti en sjov oplevelse for børnene, og han underholder hele 3 gange om dagen. Pjerrot tryllebinder de mindste med magi, sjov og fantastiske fortællinger.

Underholdning på Friluftsscenen

Bakken er det perfekte sted, når det gælder børneaktiviteter og underholdning for hele familien. På udvalgte dage i påskeferien, sommerferien og efterårsferien kan I opleve populær familie underholdning på Bakkens Friluftsscene.

Efterårsferie på Bakken

Hele efterårsferien vil være spækket med sjove oplevelser for store og små. Masser af underholdning i børnehøjde på Bakken med et helt særligt show på Friluftsscenen, og Pjerrot er også på Bakken. Se også om I kan finde vej i vores store, sjove labyrint bygget af store halmballer. Læs mere om alle de sjove ting der sker på Bakken i efterårsferien.

Ekstra sjov til fødselsdagen?

Skal fødselsdagen være ekstra sjov for fødselar og deltagere, så skal der et turbånd om armen! Et turbånd giver adgang til alle Bakkens forlystelser. Køb turbånd online og spar op til 50 kr. som medlem af vores gratis medlemsklub MitBakken. 

Bakken Forlystelse Kaenguru Gruppe Unge Skoleudflugt

Tips til den perfekte børnefødselsdag

  • Køb turbånd i god tid på vores webshop
  • Tjek Bakkens kalender for gratis børneunderholdning, som passer lige til jeres børne fødselsdag
  • Book bord i god tid – hvis I vil spise på en af Bakkens restauranter, er det en god idé at booke bord på forhånd
  • Køb vores ”armbånd” i Informationen, så alle børnene har dit telefonnummer på sig

Relaterede arrangementer

Børnenes Bakken - Danmarks sjoveste forlystelsespark

Bakken er verdens ældste forlystelsespark og har underholdt børn i alle aldre i mange år. Bakken er et perfekt sted at holde en børnefødselsdag med vores store udvalg i forlystelser, spil og spisesteder.

Giv dit barn en uforglemmelig fødselsdag

Der er altid masser af aktiviteter til børnefødselsdagen på Bakken. Der er gratis underholdning mange gange i løbet af sæsonen, som henvender sig specielt til børn. Derudover finder du på Bakken 33 forlystelser, 46 boder og 5 spillehaller - her er altså noget for alle børn. Husk at der altid er fri adgang til Bakken!

Mad til de små maver

Når energidepoterne skal fyldes op og de små ben skal slappe af, så har Bakken mere end 26 forskellige spisesteder, hvor I kan få en bid mad. Alle vores restauranter tilbyder børnemenuer og ellers er der også rig mulighed for at gå ombord i en af de store buffeter, der tilbydes. Hvis det i stedet skal være en hurtig sandwich, kebab, hapsdog eller pizzaslide, så skal I tage forbi en af Bakkens mange cafeer.

Tag toget til Bakken

Det er nemt at komme til Bakken enten med tog eller bil. S-tog linje C går helt til Klampenborg station med Klampenborg som endestation. Efter en kort gåtur er du på Bakken. Du kan også tage Øresundstoget, der også stopper ved Klampenborg station. Ud over at tage toget er der også mulighed for at tage bilen til Bakken, hvor vi har en stor parkeringsplads lige ved siden af indgangen. Bakken ligger kun 10 minutters kørsel fra København.

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

figur_faq.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE