DSC_0581-min.jpg

Renovering af Rutschebanen veloverstået

Større renoveringsprojekt fejret med rejsegilde

Renoveringsprojektet på den gamle Rutschebane

Større renoveringsprojekt fejret med rejsegilde

Bakken, den ældste forlystelsespark i verden, har annonceret afslutningen på den første del af et større renoveringsprojekt på sin ikoniske trærutsjbane. Den historiske rutsjebane har gennemgået en større renovering, mens den stadig bevarer sin klassiske charme.

Renoveringsprojektet, der startede tilbage i november, omfattede en komplet renovering af rutsjebanens optræk, føste sving og sikkerhedsfunktioner. Det nye design har jævnere overgange, et mere komfortable optræk og en hurtigere og mere spændende køreoplevelse.

"Vi er glade for at kunne løfte sløret for den nyrenoverede rutsjebane for vores gæster," siger Bakkens administrerende direktør, Ole Andersen. "Det er en vigtig begivenhed for os, da Rutschebanen har været en elsket attraktion for generationer af besøgende på Bakken. Med disse renoveringer har vi sikret, at det fortsat vil være et højdepunkt i parken i mange år fremover."

Rutschebanen, der oprindeligt åbnede i 1932, har været fast inventar på Bakken i over 90 år. I løbet af den tid har den gennemgået adskillige renoveringer og opdateringer, men det seneste projekt er det mest omfattende.

Renoveringsprojektet blev udført af et stort team af ingeniører og tømrer, som arbejdede tæt sammen med Bakkens personale for at sikre, at de nye renovationer levede op til både moderne sikkerhedsstandarder og parkens standarder.

I denne uge blev de sidste søm slået i banen og dermed blev et punktum sat på den første del af renoveringsprojektet. Alene på optrækket er der håndslået 40.000 søm i. En dygtig håndværker kan slå det kraftige søm i med fem slag, og derfor er der blevet banket intet mindre end 200.000 gange på rutsjebanens optræk alene.

Rutschebanen er klar til at åbne for offentligheden i påskeferien, når Bakken åbner de røde porte til den 441. sæson d. 31. mart. Først når sæsonen er færdig, igangsættes anden del af renoveringen, som omfatter nedkørslen og det andet sving på den gamle Rutschebane.

Rejsegilde på Rutschebanen

I dag, d. 10. marts, fejrede vi et veloverstået rejsegilde på renoveringsprojektet af Den Gamle Rutschebane på Bakken. Efter 95 dages hårdt arbejde er projektet nu nået til sit næste vigtige milepæl, og vi er glade for at kunne markere dette med en festlig begivenhed.

Renoveringsprojektet af trærutsjebanen har været en udfordrende opgave, der bød på hårde betingelser som frost, voldsomt regnvejr og ikke mindst stormen Otto. Men takket være det dedikerede arbejde fra vores team, er vi nu på vej mod en succesfuld afslutning. Alle involverede i projektet blev inviteret til en klassisk rød pølse og forskellige drikkevarer i Rutschebanens hemmelige have, hvor Bakkens direktør, Ole Andersen, holdt en takketale.

Vi vil gerne takke alle, der har været involveret i projektet indtil videre, og vi ser frem til at præsentere det endelige resultat for offentligheden snart,” afsluttede Ole Andersen sin tale.

Om forlystelsesparken Bakken:

Forlystelsesparken Bakken er den ældste forlystelsespark i verden. Den ligger lige nord for København og har underholdet gæster siden 1583. Parken har en bred vifte af attraktioner, herunder forlystelser, spil og levende underholdning. Det er et yndet rejsemål for både familier, turister og spændingssøgende.

Information


Udsendelse

10. marts 2023

Tema

Renovering, forlystelse

Kontakt

Adm. Direktør, Ole Andersen 
Send mail til Ole@bakken.dk

Læs flere pressemeddelelser

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE