Job på Bakken

Job på Bakken

FOOD & BEVERAGE

Er du vores nye kollega?

På Bakken har vi mere end 26 restauranter, som serverer et stort udvalg. Derudover har vi et hav af cafeer, isboder, pubber og barer, så vi dækker ethvert behov gæsten skulle have. Herunder kan du finde arbejde som kok, tjener, opvasker, runner og meget andet! 

Vær opmærksom på, hvor og hvordan du skal sende ansøgningen.

Error executing child request for handler 'System.Web.Mvc.HttpHandlerUtil+ServerExecuteHttpHandlerAsyncWrapper'.

Hyppige spørgsmål

Aldersgrænserne varierer fra arbejde til arbejde på Bakken. Men som udgangspunkt er det muligt at arbejde på Bakken, når man er 16 år. Ved nogle områder er det lovmæssigt påkrævet at være over 18 år. 

Mulighederne er mange, men den letteste måde at komme på Bakken, er ved at tage tog eller bus til Klampenborg station. Herfra tager det kun omkring 10 minutter at gå - enten langs vejen eller igennem den smukke Dyrehave. 

Bakken åbner allerede til påske og lukker igen til jul - så sæsonen på Bakken er lang. Vi har især brug for arbejdskraft fra påske og til september måned, så i hele sommersæsonen. Derudover er det også muligt at arbejde her i efterårsferien og weekenderne op til jul. 

Alt efter hvor du bliver ansat, vil der enten være en samlet oplæring eller individuel oplæring. Du bliver selvfølgelig sat ind i dit arbejde, men det varierer fra arbejde til arbejde hvordan. 

Pjerrot Megafon Nyhed Bakken
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE