Bøgely i aftenly på hyggelige Bakken

Bakkens Italienske Pizzabar

Pizzaer ved Rutschebanen

Bakkens Italienske Pizzabar ligger i hjertet af Bakken lige ved udgangen fra Bakkens store trærutschebane. Her finder du den hyggelige pizzabar, hvor du hurtigt kan få et pizzaslice til at tage med på farten.

Maden kan enten nydes på barstolene i pizzabaren, eller du kan tage den med ud i det gode vejr og finde et hyggeligt sted på Bakken.

Lækre italienske pizzaer

Bakkens Italienske Pizzabar er stedet, hvor du har mulighed for at smage lækre italienske pizzaer, lavet af gode råvarer. Pizzaerne serveres enten som store pizzaslices eller almindelige pizzaer, og du finder en variation af pizzaer med det mest populære fyld. Så hvad end du er til skinke, pepperoni eller vegertar-pizzaer, så finder du helt sikkert din favorit blandt udvalget i Bakkens Italienske Pizzabar. Udover pizzaer og pizza slices serveres der også pizza sandwiches og salater m/ hjemmebagt brød.

Information


Kontakt

Leif Nielsen

Telefon

2247 3164

E-mail

post@bakkenspizza.dk

Åbningstider

Bakkens Italienske Pizzabar følger Bakkens åbningstider

Bakkens sjove forlystelser- køb turbånd online for 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Sus i maven og vind i håret!

Bakkens webshop
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

Prøv BAKKENS 5-KAMP

Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Spilleregler
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE