A5ea68e99f4829cb4ee2b95729e296cb3389e530eed0dc6dab8f3700ffdf6a08

Bakken TV den 16. maj 2024

Gense programmet live fra den røde løber torsdag den 16. maj

Genoplev premieren på årets Cirkusrevy 2024

Vi er begejstrede for at præsentere en fantastisk live udsendelse fra den eftertragtede premiere på årets Cirkusrevy, der fandt sted torsdag den 16. maj i år.

Vores erfarne værter, Claus Elming og Sara Maria, fører dig gennem aftenens begivenheder, herunder interviews med skuespillere og kendte gæster direkte fra den røde løber. Genoplev den unikke stemning og spændingen i luften ved årets Cirkusrevy.

Se videoen herunder.

Bakken TV var også tilstede ved sidste års revy, hvor man for første gang kunne præsentere fantastiske Bodil Jørgensen, som i år er skiftet ud med Silas Holst. 

Se eller gense liveudsendelsen fra sidste år i videoen herunder. Vi garanterer for en video fyldt med sjov, glæde og masser af underholdning! 

Klik her og se, hvad de glade revygæster havde at sige til showet sidste år

Gense videoen fra den røde løber

Anmelderne er vilde med årets Cirkusrevy

★ ★ ★ 

"Revyens andet højdepunkt – og faktisk det bedste af det hele – er første dels store afslutningsnummer, hvor alle involverede synger om deres kærlighed til airfryeren. - Genialt!"
BT

★ ★ ★ ★ ★ 

"Det er en næsten umulig opgave for instruktør Joy-Maria Frederiksen og co. i Cirkusrevyen, at skulle leve op til sidste sommers fuldkommen fænomenale show i teltet på Bakken. Men de giver det et skud, og gør hvad de kan. Og kommer faktisk næsten i mål."
MORTEN BUCKHØJ

 

★ ★ ★ ★ ★ 

"Årets revy har nemlig det hele: Showet, sjoven, satiren og stjernerne, der kan få det hele til at svæve ubesværet. Farten er høj, humøret endnu højere. Og det bedste er, som sagt, at den har lagt en kurs: Den gør den svære toer til den letteste sag i verden."
BERLINGSKE

★ ★ ★ ★ ★

"Den svære to’er? Nix! Iscenesætter Joy-Maria Frederiksen ryster heller ikke på hånden i år og har denne gang skabt en revy med miljøet i centrum."
CPHCULTURE

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE