Personale til Bakkens Fodboldbane på Dyrehavsbakken

Personale til Bakkens Fodboldbane

Sjovt og hyggeligt job i hyggeligt spil

Bakkens Fodboldbane søger personale til sæson 2024

Det hyggelige fodboldbanespil på Bakken er et populært spil, som hele sæsonen igennem tiltrækker en stor mængde mennesker. Her står kolleger og venner over for hinanden, og firmaets direktør bliver udfordret til en duel af lagermedarbejderen. Når først bolden er lagt på plænen, er der ingen vej tilbage. Der kan kun være én vinder, men selvfølgelig er der også trøst til taberen.

Lige nu leder vi efter unge i alderen 16-17 år til vagter á 4,5 timer.

Vi søger udadvendte og stabile medarbejdere til en sjov og travl forretning på Bakken.

Periode: Vi har brug for dig til sæsonen 2024. Sommersæsonen strækker sig fra den 22. marts til den 8. september 2024, inklusive lukkedage på hverdage i april. Der er også mulighed for at fortsætte til Efterår på Bakken fra den 12. til den 20. oktober 2024.

Ansøg snarest muligt!

Hvis dette har fanget din interesse, så send en mail med et vedhæftet billede af dig selv til fb_personale@hotmail.com og skriv venligst ”fodbold” i emnefeltet. Eller ring til Frederik Barfod på 40631504. Vi ser frem til at høre fra dig!

Job på Bakken


Stilling

Medarbejder til spil

Forretning

Ansøgning

Hvis det har din interesse, så send en mail med vedhæftet billede af dig selv til fb_personale@hotmail.com udfyldt venligst emnefeltet med ”fodbold” Eller ring til Frederik Barfod 40631504

Fodboldbanen
Bakken Spil Sjov Det Muntre Koekken Gruppe Voksen Aktiviet Dyst 5 kamp

Job på Bakken

Er du vores nye kollega? Her finder du et bredt udvalg af sjove og spændende job, der spænder fra sommerferiejob til tjenerjob og lederjob. Find dit nye job på Bakken.dk og søg ledige job direkte på sitet.

Ledige stillinger på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE