Ami Isbar på Bakken serverer hjemmelavet is

Ami Isbar & Delikatessen

Lækker hjemmelavet is

Bakken Cafe is fastfood Ami Facade

Ami Isbar & Delikatessen

Ami Isbar på Bakken har 40 slags hjemmelavet is produceret af friske råvare. Derudover sælges der også et stort udvalg af lækre sandwiches, milkshakes og slushice, så der er rig mulighed for at få stillet den lille sult.

Stolte traditioner på Bakken

Gennem 30 år har Ami Isbar på Bakken selv produceret deres is, og det er nu 2. generation, som fører de stolte traditioner videre. Opskrifterne på de lækre is og vafler er gået i arv, og du kan være helt sikker på, at smagen er førsteklasses hos Ami Isbar.

Hjemmelavet is af friske råvarer

I Ami Isbar bruges kun friske råvarer og mejeriprodukter til såvel isproduktion som til fremstilling af softice. Sorbetis fremstilles af friske eller frosne bær uden tilsætningsstoffer. Til fremstilling af is med alkohol bruges kun de rene varer såsom Cognac, Whisky, Rom, Pernod, Kahlua, Marsala vin, Kirsebærvin og ikke essenser. De lækre rosiner i Ami’s egen  Rom/Rosin-is har f.eks. ligget i Jamicarom hele vinteren, indtil de skal bruges i forårets isproduktion. Den absolutte "Bestseller" er chokoladeisen, der fremstilles af den fineste belgiske chokolade og smager som den skønneste chokolademousse. Nougatisen fremstilles af mandler, der brændes og hakkes i forbindelse med produktionen.

Drømmer du om en milkshake, er Ami det helt rigtige sted. Du vælger selv blandt mere end 40 forskellige slags is, og du kan selv blande din shake. Milkshaken laves naturligvis på gammeldags facon med hjemmelavet, blendet is.

Vafler med 100 år på Bagen

I Ami Isbar bager de selv isvaflerne på et 100-årigt gammelt vaffeljern. Det er en gammel dansk tradition, som stadig bliver holdt i hævd. Ami Isbar fremstiller selv vaffeldejen, og der bages hver dag i sæsonen, så der altid er friske isvafler. Til stor glæde for børnene bages der også røde, grønne og blå isvafler.

Ami serverer også varme hjerte-, haps- og franske vafler med flødeskum, is eller softice.

Lune sandwich med lækkert fyld

I Delikatessen serveres lækre italienske focaccia-boller med laks, pastrami, kylling, skinke og/eller ost. Du vælger selv hvilken boller samt kød og salat, du ønsker i din sandwich. Du kan frit vælge mellem et stort udvalg af klassisk tilbehør men også humus, oliven, chili og andet godt. Desuden er der et bredt udvalg af diverse hjemmelavede toast.

Information


Åbningstider

Ami Isbar følger Bakkens åbningstider

Ejer

Eli Dan Delouya
Send mail
hjemmelavetis.dk
Telefon: 4029 0307

Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online for 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Din garanti for sus i maven og vind i håret!

Bakkens webshop
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

Prøv BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Hvem løber med sejren?
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE