image00008.jpeg

Bakken TV

Bakken sendte live fra den røde løber til premieren på Cirkusrevyen 2023

Se videoen fra Cirkusrevyens premiere d. 11. maj

Vi er begejstrede for at præsentere en fantastisk live udsendelse fra den eftertragtede premiere på årets Cirkusrevy, der fandt sted torsdag den 11. maj kl. 19.15.

Vores erfarne vært, Claus Elming, fører dig gennem aftenens begivenheder, herunder interviews med skuespillere og kendte gæster direkte fra den røde løber. En unik mulighed for at opleve stemningen og spændingen i luften ved årets Cirkusrevy.

Vi er især glade for at kunne byde velkommen til den fantastiske Bodil Jørgensen, der medvirker i Cirkusrevyen for første gang i år. 

Vi garanterer for en video fyldt med sjov, glæde og masser af underholdning! 

Klik her og se, hvad de glade revygæster havde at sige til showet.

Se med i videoen herunder

Anmelderne er vilde med årets Cirkusrevy

★ ★ ★ ★ ★

"Et generationsskifte i noget så traditionsbundent som Cirkusrevyen kan ikke være helt let - men torsdag aften til premieren på dette års revy, fik skuespillerne på scenen det til at se sådan ud."
BT

★ ★ ★ ★ ★ ★

"Cirkusrevyen 2023 er den bedste Bakke-revy i mange, mange år. En sprudlende fornyelse af en genre, som gang på gang er dømt død, men som altid vender stærkt tilbage."
EKSTRABLADET / MORTEN BUCKHØJ

 

★ ★ ★ ★ ★ ★

"Der er ingen grund til at fedte med det: Årets cirkusrevy er et brag af en revy. Succesen er hjemme. Den helt store. Alt lykkes i en revy uden døde øjeblikke, som går fra højdepunkt til højdepunkt, sådan som man ellers kun drømmer om, at en revy kunne være."
BERLINGSKE

★ ★ ★ ★ ★

"Alle fem skuespillere på scenen har op til flere solonumre, som de klarer suverænt og med bravur."
KULTURKUPEEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE