Bakken Dyrehaven Eremitageslottet Roberto Fortuna

Eremitageslottet

Nyd en tur ud i Dyrehaven og besøg det flotte slot

Eremitageslottet i Dyrehaven

På en bakketop i Dyrehaven ligger kongernes jagtslot med udsigt til Øresund, trækroner og et vidtrækkende jagtlandskab med den flotteste udsigt ud over Dyrehaven.

Den smukke Dyrehave nord for København huser ikke blot verdens ældste forlystelsespark, men også et af Danmarks flotteste barokslotte, nemlig Eremitageslottet.

Tag med indenfor og se Christian 6.s perle af et jagtslot. Hør om de vilde og dramatiske parforcejagter, der udspillede sig rundt om slottet, og om elevatorbordet, der gav slottet sit navn.

Bestil en omvisning og kom helt tæt på

Eremitageslottet kan besøges på en omvisning i påsken, 1. juni - 31. august og i efterårsferien. Fra april til oktober kan grupper bestille private omvisninger.

Bestil din omvisning i dag og få en uforglemmelig oplevelse i Dyrehaven.

Dyrehaven Eremitageslottet Eremitage Skov Slot

Historien om Eremitageslottet

Med udsigt til trækroner og Øresund bygger Christian 6. et jagtslot i Dyrehaven i 1730’erne. Her kan han hvile sig under jagten og invitere sine fortrolige på en intim middag. Kongens jagtmiddage på Eremitageslottet er enestående, for kongen kan begejstre sine venners ganer uden forstyrrende tjenere.

Oplev den smukke Dyrehave

Dyrehaven er det største naturområde i Lyngby-Taarbæk Kommune og det mest besøgte i Danmark. Det store 1.000 hektar areal indeholder et varieret landskab med både skov, søer, åbne sletter og bakker.

Men Dyrehaven er ikke bare smuk natur og rigt dyreliv! Dyrehaven er også indrettet som scene for den mest storslåede af alle historiske jagtformer, nemlig den magtfulde, enevældige konges prægtige parforcejagter - og ikke mindst også verdens ældste forlystelsespark. 

Så kombiner en naturskøn oplevelse i Dyrehaven med et besøg i Danmarks sjoveste forlystelsespark - Bakken! 

Dyrehaven Eremitageslottet Eremitage Skov Slot Dyr Kronhjort

Planlæg dit besøg

Det er muligt at besøge Eremitageslottet ved at tage med på en omvisning på det smukke barokslot.

Hør om elevatorbordet, der gav slottet sit navn. Om den byggelystne Christian 6., og de smukke udsmykninger på slottet. Få også fortællingen om de dramatiske parforcejagter, der sammen med elevatorbordet gjorde Eremitageslottet til et helt særligt sted at besøge også dengang.

Book omvisning i dag

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE