Der er masser aktiviteter for hele familien på Bakken - forlystelser, mad, drikke og underholdning!

Om os

Verdens ældste forlystelsespark

Velkommen til verdens ældste forlystelsespark

I Dyrehaven, midt i den grønne bøgeskov, ligger Bakken, verdens ældste forlystelsespark. Siden Kirsten Piil opdagede den helbredende kilde for mere end 440 år siden, har Bakken tiltrukket millioner af sommerglade gæster fra nær og fjern - indland og udland. I dag er Bakken den anden mest besøgte attraktion i Danmark med hele 33 forlystelser, spil, revy og et væld af spisesteder, der stadig den dag i dag drives af dedikerede teltholdere samt deres familier.

Spar som medlem af MitBakken

SPAR MED MITBAKKEN!

Som medlem af MitBakken får du masser af fordele:

  • Spar op til 50 kr. pr. turbånd ved køb i webshoppen
  • Få de seneste nyheder fra verdens ældste forlystelsespark
  • Få rabat i udvalgte forretninger rundt på Bakken

Bakken er for alle

Hvert år strømmer folk til verdens ældste forlystelsespark nord for København. Bakken er Danmarks sjoveste og ældste forlystelsespark, der byder på forrygende oplevelser og sjove forlystelser for store og små.

Oplevelser for alle aldre

Bakken er placeret kun 12 minutters kørsel nord for Danmarks Hovedstad i de naturskønne omgivelser i Dyrehaven. Tag din familie, venner eller kolleger med i verdens ældste forlystelsespark og få en sjov dag, som I sent vil glemme!

Gratis underholdning og koncerter

Gennem hele sæsonen kan du opleve alt fra fantastiske koncerter med store, nationale navne til spændende underholdning for hele familien. Midt på Bakken er vores store Friluftsscene placeret, hvor der er ekstra højt til loftet og plads til at danse, synge og klappe med, når kunstnerne udfolder sig på den åbne scene. 

Børneunderholdning i særklasse!

Hver onsdag i løbet af børnenes sommerferie er der inviteret på FerieFest på Bakken. Her kan du og de mindste i familien opleve store stjerner kendt fra dit tv. Gennem tiden har vi haft besøg af Hr. Skæg, Onkel Reje, Monster og Joakim, Motor Mille, MGP, X Factor og mange andre. Der er altid gratis entré på Bakken - og derfor er vores underholdning også altid gratis.

Hold festen på Bakken

Hvad end du planlægger en familiefest, rund fødselsdag, firmafest, fødselsdag eller noget helt andet, er Bakken stedet for dig! Der er utallige af muligheder rundt på Bakkens mange og hyggelige spisesteder og caféer. Der er noget om snakken - Festen skal holdes på Bakken! 

Vi glæder os til at byde dig og dine kære velkommen i verdens ældste forlystelsespark! 

Inviter hele selskabet til middag på Bakken

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE