Lauras Køkken i Korsbæk

Lauras Køkken

Laura inviterer indenfor i sit køkken

Lauras Køkken i Korsbæk på Bakken

Lauras Køkken

En helt unik oplevelse

Lauras Køkken er en af flere restauranter i Korsbæk på Bakken - byen kendt fra tv-serien Matador. Bestil bord i Lauras Køkken, og oplev livet blandt stuefolk og tjenestepiger ansat hos familien Varnæs. .

Blå emalje og blomstret porcelæn

Hos Laura bliver du budt på en lækker servering i Lauras eget domæne, og intet er overladt til tilfældighederne. Lokalerne er indrettet præcis som kulisserne i Matador-serien, og du vil øjeblikkeligt føle dig hensat til en svunden tid med blåt emalje i køkkenet, gammeldags brændefyret ovn og blomstret porcelæn.

Laura bestemmer

I Lauras Køkken spiser I fra fade og nyder lækkerierne omkring fællesbordene. Er I et mindre selskab vil I derfor kunne opleve, at få nye bekendtskaber ved jeres bord. Lauras gæstebud er en hel oplevelse med både mad og drikke. Når I bestiller bord i Lauras Køkken, er det Laura, der bestemmer menuen. Til gengæld er hele arrangementet planlagt - I skal som gæster blot ankomme og nyde maden, omgivelserne og hele oplevelsen. Er I værter, kan I få indblik i dagens menu på forhånd, hvis I ønsker det.

Det stores frokostbord

Frokost i Lauras Køkken er bygget op omkring velkendte og gedigne retter fra et godt dansk frokostbord. Det kunne være sild og andet fisk, frikadeller med surt, andelår med svesker. Maden er naturligvis lavet på god gammeldags maner med knofedt og lidt kærlighed. Øl, vand, vin og en enkelt akvavit hører til en god frokost og bliver serveret løbende.

Frokost serveres kl. 12.30

Frokost alt inklusive:

Det store frokostbord, vin, øl og vand

Pr. kuvert kr. 489,00

Frokost alt inklusive & Rundvisning:

Pr. kuvert kr. 589,00

3-retters aftensmad

Aftensmaden i Lauras Køkken er naturligvis også tilberedt ud fra klassiske opskrifter. Oplev en hyggelig aften i herskabskøkkenet i Varnæs' underetage. Her kan du nyde traditionelle retter tilberedt efter alle kunstens regler. Det kunne være dejlig suppe med fyld, god gammeldags oksesteg og frugtgrød - vin, øl og vand hører selvfølgelig med.

Aftensmad i Katrines Gaard serveres kl. 17.30

Aftensmad alt inklusive

Tre retter mad, vin, øl og vand

Pr. kuvert kr. 599,00

Aftensmad alt inklusive & Rundvisning

Pr. kuvert kr. 699,00

En helhedsoplevelse i Lauras Køkken

Når du besøger Lauras Køkken eller en af de andre restauranter i Korsbæk, er det en helhedsoplevelse, hvor mad, omgivelser og personligheder går op i en højere enhed. Hver dag spiller dygtige skuespillere de kendte roller fra serien, og her er kræset for alle detaljer hvad angår indretning og omgivelser. Spiser du i Lauras Køkken møder du Laura selv, og måske er du også heldig at hilse på en af de andre beboere. Besøg Korsbæk på Bakken og få stimuleret alle sanser, mens du tager en tur tilbage i tiden.

Sådan bestiller du i Lauras Køkken

Selskaber i Lauras Køkken

Skal I holde et anderledes selskab, sætter Korsbæk på Bakken rammerne for en helt særlig oplevelse. Hvad end det er en familiefest, et forretningsmøde eller blot en festlig lejlighed, så er mulighederne mange. Kontakt Korsbæk på Bakken og hør, om Lauras Køkken eller en af de mange andre restauranter i Korsbæk er det rigtige sted for jer.

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

E-mail

Hjemmeside

Åbningstider

Se Lauras Køkkens åbningstider

Bakken Korsbaek Lauras Koekken Senior Spisning Bestil Bord

Reservation og bordbestilling

Ønsker du at bestille bord i Lauras Køkken eller en anden restaurant i Korsbæk på Bakken, kan du kontakte os på: 

Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - Kun 129 kr.
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE