Lauras Køkken i Korsbæk

Lauras Køkken

Laura inviterer indenfor i sit køkken

Lauras Køkken i Korsbæk på Bakken

Lauras Køkken

En helt unik oplevelse

Lauras Køkken er en af flere restauranter i Korsbæk på Bakken - byen kendt fra tv-serien Matador. Bestil bord i Lauras Køkken, og oplev livet blandt stuefolk og tjenestepiger ansat hos familien Varnæs. .

Blå emalje og blomstret porcelæn

Hos Laura bliver du budt på en lækker servering i Lauras eget domæne, og intet er overladt til tilfældighederne. Lokalerne er indrettet præcis som kulisserne i Matador-serien, og du vil øjeblikkeligt føle dig hensat til en svunden tid med blåt emalje i køkkenet, gammeldags brændefyret ovn og blomstret porcelæn.

Laura bestemmer

I Lauras Køkken spiser I fra fade og nyder lækkerierne omkring fællesbordene. Er I et mindre selskab vil I derfor kunne opleve, at få nye bekendtskaber ved jeres bord. Lauras gæstebud er en hel oplevelse med både mad og drikke. Når I bestiller bord i Lauras Køkken, er det Laura, der bestemmer menuen. Til gengæld er hele arrangementet planlagt - I skal som gæster blot ankomme og nyde maden, omgivelserne og hele oplevelsen. Er I værter, kan I få indblik i dagens menu på forhånd, hvis I ønsker det.

En helhedsoplevelse i Lauras Køkken

Når du besøger Lauras Køkken eller en af de andre restauranter i Korsbæk, er det en helhedsoplevelse, hvor mad, omgivelser og personligheder går op i en højere enhed. Hver dag spiller dygtige skuespillere de kendte roller fra serien, og her er kræset for alle detaljer hvad angår indretning og omgivelser. Spiser du i Lauras Køkken møder du Laura selv, og måske er du også heldig at hilse på en af de andre beboere. Besøg Korsbæk på Bakken og få stimuleret alle sanser, mens du tager en tur tilbage i tiden.

Sådan bestiller du i Lauras Køkken

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

E-mail

Send mail til info@korsbaek-bakken.dk

Hjemmeside

Besøg hjemmesiden i dag
Bakken Korsbaek Lauras Koekken Senior Spisning Bestil Bord

Selskaber i Lauras Køkken

Skal I holde et anderledes selskab, sætter Korsbæk på Bakken rammerne for en helt særlig oplevelse. Hvad end det er en familiefest, et forretningsmøde eller blot en festlig lejlighed, så er mulighederne mange. Kontakt Korsbæk på Bakken og hør, om Lauras Køkken eller en af de mange andre restauranter i Korsbæk er det rigtige sted for jer.

Bakken Korsbaek Lauras Koekken Senior Spisning Bestil Bord

Reservation og bordbestilling

Ønsker du at bestille bord i Lauras Køkken eller en anden restaurant i Korsbæk på Bakken, kan du kontakte os på: 

Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - Kun 129 kr.
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE