Katrines Gaard

Katrines Gaard

Landlig idyl

Katrines Gaard er en af flere restauranter i Korsbæk på Bakken - byen kendt fra tv-serien Matador. Bestil bord i Katrines Gaard og oplev en middag hos selveste Katrine og Larsen. Katrine byder indenfor i sit landkøkken og i Larsens hyggelige bondestuer til et herligt traktement. Der er tænkt på det hele og intet er overladt til tilfældighederne. Lokalerne er indrettet præcis som kulisserne i Matador-serien, og du vil øjeblikkeligt føle dig hensat til en svunden tid med blåt emalje i køkkenet og hyggelige, mørke stuer.

Katrine bestemmer

Når I bestiller bord i Katrines Gaard, er det Katrine, der bestemmer menuen. Til gengæld er hele arrangementet planlagt - I skal som gæster blot ankomme og nyde maden, sceneriet og hele oplevelsen. Er I værter, kan I få indblik i dagens menu på forhånd, hvis I ønsker det.

En helhedsoplevelse

Når du besøger Katrines Gård eller en af de andre restauranter i Korsbæk, er det en helhedsoplevelse, hvor mad og omgivelser går op i en højere enhed. Her er kræset for alle detaljer. Enkelte elementer i indretningen er originale rekvisitter fra serien – dette gælder blandt andet nogle af lampetterne i Postgaarden. Besøg Korsbæk på Bakken og få stimuleret alle sanser, mens du tager en tur tilbage i tiden.

OBS. Kan kun bookes til selskaber på minimum 20 personer

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

3996 0345

E-mail

Hjemmeside

Besøg hjemmesiden i dag
Bakken Korsbaek Katrines Gaard Senior Spisning Bestil Bord

Selskaber i Katrines Gaard

Skal I holde et anderledes selskab, sætter Korsbæk på Bakken rammerne for en helt særlig oplevelse. Hvad end det er en familiefest, et forretningsmøde eller blot en festlig lejlighed, så er mulighederne mange. Kontakt Korsbæk på Bakken og hør, og Katrines Gaard eller en af de mange andre restauranter i Korsbæk er det rigtige sted for jer.

OBS. Kan kun bookes til selskaber på minimum 20 personer

katrineskaffebord_04.jpg

Reservation og bordbestilling

Ønsker du at bestille bord i Katrines Gaard eller en anden restaurant i Korsbæk på Bakken, kan du kontakte Korsbæk på: 

OBS. Kan kun bookes til selskaber på minimum 20 personer

Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder
Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 10 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE