I Læ - gourmetburgere på Bakken

I Læ

Gourmetburgere på Bakken

Bakken Smag Ilæ Burger

I Læ

2022 0518 ILÆ 0160
2022 0518 ILÆ 0150

I Læ

Beliggende i skovkanten med udsigt til skoven serveres kvalitetsburgere med nybagte boller og friske råvarer. I Læ har et stort udvalg af lækkert tilbehør.

I Læ af paraplyerne  

Restaurant I Læ er en af Bakkens nyere restauranter. Den ligger i skovkanten under de store bøgetræer ud mod Kapervogne og Dyrehaven. Udsigten kan nydes fra den hyggelige restaurant, der er indrettet med retro-radioer og -lamper. Du kan også sidde i den hyggelige gårdhave, der er overdækket af svævende paraplyer, så alle sidder ”I Læ”.   

Kvalitetsburgere

Danmark har i den grad taget burgeren til sig, og der findes rigtig mange typer af burgere på menukort rundt omkring i landet. Der findes de helt store af slagsen, samt de lidt mindre – varianter med sprøde boller og burgere med bløde boller. Hos I Læ finder du også et smagfuldt sortiment i forskellige typer og størrelser.

Hos I Læ Burger restaurant elsker de ganske enkelt den gode smag af burgere. Her serveres kvalitetsburgere med nybagte boller, og hos I Læ bruges der friske råvarer hele vejen igennem. Her kan du blandt andet lade dig friste af en burger med spejlæg, gedeost eller chilistegte champignon. Er du til de mere klassiske burgere, kan du naturligvis også få en helt standard burger med ost og bacon. Variationerne er mange, og hos I Læ tilpasser de gerne din burger, så den passer til lige præcis din smag.

Lækkert tilbehør  

Når du bestiller din burger, skal du vælge om du vil have kylling, vegetar eller oksekød som fyld. Du kan også bestille tilbehør – for eksempel sweet potato fries, nachos eller løgringe. Du kan naturlig vis også få helt almindelige pommes fritter. Til dine fritter kan du både få chipotle, aioli og guacamole – udover de klassiske dips. Mulighederne er mange, og vi er sikre på, at du også vil elske burgerne hos I Læ.

Se menukortet her.

Information


Kontakt

Trine Grænge

Telefon

+45 30 135 135

E-mail

Hjemmeside

Åbningstider

I LÆ følger Bakkens åbningstider

Online bordbestilling

Se en lækker burger blive tilberedt på I Læ

bakken smag ilæ burger.jpg

Reservation og bordbestilling

Ønsker du at bestille bord hos I Læ, kan du kontakte os på: 

Ilæ_spisning_gruppe_restaurant.jpg (1)

Selskaber hos ILÆ

Skal du holde årets firmaarrangement, julefrokost, familiefødselsdag eller noget helt tredje? Hos restaurant ILÆ på Bakken er der plads til det store og lille selskab. Kontakt restauranten i dag og hør om de mange muligheder:

I læ Burger tilbyder

Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 10 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE