Hos Varnæs i Korsbæk på Bakken

Hos Varnæs

På visit hjemme hos bankdirektøren

Hos Varnæs - festtaffel og frokostbord

Hos Varnæs

På visit hjemme hos bankdirektøren

Det er en fornøjelse at kunne byde Dem på en eksklusiv oplevelse Hos Familien Varnæs i deres egne, private stuer. Maude indbyder til flotte festtafler, elegante middagsselskaber og andre raffinerede frokoster.

Herskabelig oplevelse hos Maude

I privaten hos bankdirektør Varnæs er intet overladt til tilfældighederne. De fine møbler er nydeligt arrangeret, tæpperne er banket og de mange fine ornamenter står på rette plads. Maude kender etiketten som værtinde og sørger for sine gæster. Glæd Dem til at møde hende og måske et par af husets øvrige beboere.

Maude er vært for jeres selskab

Hos Varnæs har herskabet planlagt hele traktementet på forhånd og gjort sit yderste for at tilrettelægge menuen, tilpasse vinene eller arrangere kaffebordet. Selve menuen er det kun fruen i huset og kokkepigen Laura, der kender. Som ved alle selskaber, der holdes hos Familien Varnæs, har Maude og Laura i fællesskab planlagt alle retter. Som gæst skal De blot læne dem tilbage og nyde hele oplevelsen sammen med de øvrige gæster i de to stuer ensuite. Den overdådige mad serveres ved de smukke borde, omhyggeligt dækket op med kongeligt porcelæn og nypudset sølvtøj.

Er I værter, kan I få indblik i dagens menu på forhånd, hvis I ønsker det.

Det store frokostbord

Oplev det store kolde bord hjemme hos selveste Bankdirektøren og hans frue. Her serveres adskillige serveringer med klassiske anretninger, det kunne for eksempel være lun leverpostej, sprængt tunge med peberrod, klassisk hønsesalat, ost og meget mere. Vin, øl, vand og en enkelt akvavit hører til og bliver serveret løbende.

Frokost serveres alle dage i Bakkens åbningstid kl. 12.00.

Frokost alt inklusive:

Frokostbord, vin, øl og vand

Pr. kuvert kr. 559,00

4-retters middagsselskab

Mandag - torsdag kl. 18.00

Forventet varighed ca. 3 timer

Inviter venner og bekendte på en lækker middag til et mindre selskab hjemme i bankdirektørens smukke stuer. I vil blive budt velkomne af en af husets beboere. Herefter serveres en fire retters, nøje planlagt, menu med det bedste fra tidens køkken. Vinene er specielt udvalgt til at komplementere maden, og der serveres naturligvis også øl og vand, til dem der måtte ønske det. Hele selskabet afsluttes med kaffe.

Middagsselskab alt inklusive

Fire retter med vin, øl, vand og kaffe

Pr. kuvert - Kr. 849,00

Festtaffel Hos Varnæs

Fredag og lørdag kl. 18.30

Forventet varighed ca. 3,5 time

Ønsker du at forkæle venner, familie eller kolleger med en helt særlig oplevelse udover det sædvanlige, hvor alle sanser bliver forkælet, så er Festtaffel Hos Varnæs oplagt.

Her vil I bliver budt på et overdådigt traktement i Familien Varnæs' private stuer. Maude og Hans-Christian holder af at afholde selskaber, og når de inviterer til festtaffel, er der ingen smalle steder.

Du og dine gæster skal forvente at sætte hele aftenen af til taflet. Ved ankomst vil I blive budt velkommen af Fru Varnæs med aperitif og kanapeer. Herefter vil I blive vist ind i de smukke stuer med de festopdækkede spiseborde, hvor der vil blive serveret en udsøgt fem-retters menu. Kælderens bedste vine trækkes op og serveres af de opmærksomme stuepiger.

Aftenen sluttes af med kaffe, avec og Lauras uimodståelige kransekagekonfekt.

Festtaffel alt inklusive

Fem retter med aperitif, vin, øl, vand og kaffe

Pr. kuvert - Kr. 1499,00

En helhedsoplevelse Hos Varnæs

Når du besøger Hos Varnæs eller en af de andre restauranter i Korsbæk, er det en helhedsoplevelse, hvor mad, omgivelser og personligheder går op i en højere enhed. Hver dag spiller dygtige skuespillere de kendte roller fra serien, og her er kræset for alle detaljer hvad angår indretning og omgivelser. Spiser du Hos Varnæs vil du højst sandsynligt møde Maude, og måske er du også heldig at hilse på nogle af de andre kendte beboere fra Korsbæk. Besøg Korsbæk på Bakken og få stimuleret alle sanser, mens du tager en tur tilbage i tiden.

Sådan bestiller du Hos Varnæs

Information


Kontakt

Korsbæk på Bakken

Telefon

+45 3996 0345

E-mail

Hjemmeside

Bakken Korsbaek Hos Varnaes Senior Spisning Bestil Bord

Reservation og bordbestilling

Ønsker du at bestille bord i Hos Varnæs eller en anden restaurant i Korsbæk på Bakken, kan du kontakte Korsbæk på følgende måder:

Bakken Korsbaek Hos Varnaes Facade Middag

Selskaber Hos Varnæs

Skal I holde et anderledes selskab, sætter Korsbæk på Bakken rammerne for en helt særlig oplevelse. Hvad end det er en familiefest, et forretningsmøde eller blot en festlig lejlighed, så er mulighederne mange. Kontakt Korsbæk på Bakken og hør, om Hos Varnæs eller en af de mange andre restauranter i Korsbæk er det rigtige sted for jer.

Londonbus_bevætning_gruppe_øltour (2).jpg

Bakkens ØLTOUR

Bakkens helt egen ølsmagning med besøg på 9 pubber og barer

Bakkens ØLTOUR - Kun 129 kr.
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE