_DSC3252-large.jpg

Regnbuen

Isbaren ved Friluftsscenen

Regnbuen er den store Isbar lige ved pladsen foran Friluftsscenen. Her kan du finde et stort udvalg af is, slik og fastfood – perfekt til den lille sult eller når lækkersulten melder sig! Regnbuen har nogle siddepladser bagerst i forretningen, så der er mulighed for at sidde ned og nyde maden i ro og mag.

Masser af is og lakrids i metermål

Regnbuen serverer masser af is – både gammeldags isvafler, softice og pindeis. Udover et stort udvalg af is har Regnbuen også sin helt egen lakridsvogn foran butikken. Her kan du købe lakrids i metermål – lige til at tage med. Her er både saltlakrids, sød lakrids, frugtlakrids og meget mere. Uanset hvad du er til, kan du helt sikkert lade dig friste i Regnbuen.

Ben & Jerrys på Bakken

Som den eneste isbar på Bakken kan Regnbuen servere is fra Ben & Jerrys – isen der er kendt for sine naturlige ingredienser og sociale mission. Når du spiser is fra Ben & Jerrys, støtter du en virksomhed, der har påtaget sig et socialt og økonomisk ansvar – men vigtigst af alt, så smager Ben & Jerrys bare super lækkert!

Lækker mad - når kun de bedste råvarer er godt nok! 

Regnbuen har en stor mad-afdeling, hvor der er lagt vægt på gode råvarer. Du kan få Regnbuens oksekødsburger med Himmerlands Oksekød, eller prøv deres ultra lækre kyllingeburger med crispy chicken af kyllingeinderfilet, coleslaw og chilidressing. Regnbuens frites er skåret fra traditionelle peruvianske kartoffelsorter, som giver den lilla, lyserøde og gule farver. Farverne er 100% naturlige, ligesom deres lækre smag. Alt sammen fås også i børnestørrelse. Du kan også få en deluxe toast eller en klassisk hotdog.

Information


Kontakt

Marianne Buchwald Schou

Telefon

6016 1255 

E-mail

bakken-regnbuen@outlook.dk

Åbningstider

Regnbuen Is & Fastfood følger Bakkens åbningstider

Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online for 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Garanti for vind i håret og sus i maven!

Bakkens webshop
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

Prøv BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Spilleregler
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE