20240426 123349

Pjerrots Ishus

Lækkerier bag Pjerrots Hus

Pjerrots Ishus ligger på bagsiden af Pjerrots lille grønne hus og overfor Vandrutsjebanen. Du kan ikke undgå at lade dig friste af alverdens lækkerier.

Danskproduceret gourmet-is

Velkommen til Pjerrots Ishus - din destination for en lækker og bæredygtig isoplevelse! Ishuset tilbyder danskproduceret is fra Kastbergs Gourmet-Is, hvor lokale kvalitetsråvarer og godt dansk håndværk er i fokus.

Hos Pjerrots Ishus finder du et bredt udvalg af velsmagende isoplevelser, herunder klassisk gammeldags is, forfriskende sofice, farverig slush ice, hjemmelavet Churros og endda popcorn og alverdens slik for at tilfredsstille alle dine søde cravings.

200 smagsvarianter!

Derudover kan du få over 200 varianter af milkshakes! Uanset om du er til de traditionelle smagsoplevelser eller ønsker at eksperimentere med noget nyt og spændende, har vi den perfekte milkshake for dig.

Giv dig selv og dine nærmeste en uforglemmelig sød oplevelse og besøg Pjerrots Ishus, hvor vi sætter smag, kvalitet og bæredygtighed i højsædet!

Information


Kontakt

Jesper Mertz

Kontaktoplysninger

Tlf.: 4033 8903
E-mail: is@pjerrotsishus.dk 

Åbningstider

Pjerrots Ishus følger Bakkens åbningstider

Bakken_SkyRoller_Forlystelser.jpg

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Få fart over feltet i Bakkens sjove forlystelser!

Bakkens webshop
Bakken Spil Sjov Bueskydningen Gruppe Spil 5 kamp

Prøv BAKKENS HYGGELIGE 5-KAMP

Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Alle kan være med!
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE