Bakken Oscars Boef Boefsandwich Mad Fastfood Drikke

Oscars Bøfbar

Bøfbaren ved Friluftsscenen

Oscars Bøfbar ligger i hjertet af Bakken tæt på Friluftsscenen. Her kan du bestille hamburgere til takeaway, som enten kan nydes på den tilhørende terrasse eller på din vej rundt på Bakken.

Du kan naturligvis også finde en hyggelig plet i skoven, inden turen går videre på Bakken. Vælger du at slå dig ned på terrassen, kan du nyde din mad mens du sidder midt i hjertet af Bakken og det pulserende liv.

Burger med det hele

Oscars Bøfbar serverer lækre hamburgere efter den originale opskrift. Vælger du en burger med det hele, får du udover en saftig bøf også superbløde løg, sennep og ketchup. Velbekomme!

Den originale hamburger

I 70 år har gæsterne på Bakken kunnet stille lækkersulten med en Oscars Bøfsandwich. En rigtig lækkerbisken, der med sine bløde løg og saftige bøf, er blevet en institution på Bakken. Og populær er den. Hver sæson håndskrælles 3 tons løg, mens ca. 60 tons kød steges til bøffer.

Det var Bakkekongen Oscar Pettersson, som fik ideen til bøfsandwichen efter en vens besøg i USA i 1949. Hustruen Anni brugte herefter mange dage på at komponere den rette opskrift. I dag er det 3. generation af familien, som står bag bøfferne. Og bedstemoderens originale opskrift benyttes selvfølgelig stadig.

Information


Kontakt

Frank Hartvig Andersen

Telefon

3963 8544

Åbningstider

Oscars Bøfbar følger Bakkens åbningstider

Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online for 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Garanti for fart over feltet og gode grin!

Køb online og spar!
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

Prøv BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Prøv Bakkens 5-kamp
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE