Almas Terrasse på Bakken

Almas Terrasse

Stort udvalg af italienske is

Bakken Stemning Cafe Is Fastfood Hjemmelavet Is

Almas Terrasse

Almas Terrasse på Bakken med den hyggelige gårdhave ud mod skoven. Nyd lækre italienske is eller en god kop kaffe, mens du nyder skoven og dens liv. Alle EM-kampe vises under slutrunden på terrassen. Specialøl og god fodbold - bliver det bedre!

Tæt på skoven og Cirkusrevyen

Almas Terrasse ligger lige overfor Cirkusrevyen ved indgangen til Dyrehavsbakken. Isbaren er bygget i forlængelse af den hyggelige beværtning, Hulen, og ud mod skoven finder du en lækker terrasse. Her er der masser af plads til at sidde og nyde skoven og forbipasserende hestevogne mens lækkerierne fra Almas Terrasse indtages. Tag en lille pause fra forlystelserne og lad dig friste ved Almas Terrasse.

Stort udvalg af italienske kvalitets-is

Almas Terrasse har Bakkens største udvalg af italienske kvalitets-is. Isene kommer fra Giovanni, og her er altid et stort udvalg af smags-varianter. Du finder naturligvis de klassiske smage som vanilje og chokolade, men ofte finder du også helt nye smagsvarianter, som du bare må afprøve. Hos Almas Terrasse er du sikker på at finde en is, der falder i alles smag. Uover is serveres naturligvis også kaffe, sodavand og vand til at stille tørsten, når den melder sig.

Information


Kontakt

Bo Thomas

E-mail

Telefon

2985 9793

Åbningstider

Almas Terrasse følger Bakkens åbningstider

Hjemmeside

Bakken Cafe Is Fastfood Almas Terrasse Facade

Selskaber hos Almas Terrasse

Skal du arrangere et hyggeligt arrangement for dig og din gruppe, kan vi varmt anbefale at lægge vejen forbi Almas Terrasse. Kontakt dem i dag og hør, hvad jeres muligheder er:

  • Telefonnummer: +45 2654 2025
  • E-mail: kontaktalmasterrasse@gmail.com

Bakkens sjove forlystelser - køb turbånd online for 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Slå dig løs i de 33 sjove forlystelser på Bakken!

Køb i dag og spar!
Bakkens 5-kamp er en sjov og hyggelig aktivitet for alle aldre!

Prøv BAKKENS 5-KAMP

Alle kan være med! Lad det indre barn slippe fri og giv resten af selskabet kamp til stregen, når I kæmper om førstepladsen. Der er naturligvis også trøstepræmie til taberen.

Hvem sejrer?
Røde Port på Bakken - en af Bakkens mange hyggelige spisesteder

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE