Bakken jul i juli Julemaendenes Verdenskongres 2019 Parade Vinke

Julemændenes Verdenskongres 2020

Parader og sjov i gaderne

Tilmeld dig i dag!

En uge fyldt med parader og sjov

Traditionen tro bliver der gået daglige parader til Julemændenes Verdenskongres - også i hjertet af København. Derudover er der daglig julesjov og aktiviteter at finde på Bakken hver eneste dag.

Juleparader gennem Bakken og København

Hver dag under Julemændenes Verdenskongressen er der parader i Bakkens gader og stræder, hvor tusindvis af mennesker møder op for at se de flotte julemænd og deres nissefamilier.

Den første dag i kongressen besøges København, hvor paraden går gennem strøget.

Alle fire dage er der parade på Bakken.

Paraden føres an af Bakkens Pjerrot, Oldermanden for Dansk Julemands Laug og Årets Nisse. Derefter kommer et flot nisseorkester bestående af mere end 20 glade spille-nisser, der spiller dejlig julemusik. Efter orkestret følger alle julemændene og deres familier.

Under paraderne er der tradition for, at julemændene deler gaver og slik ud til især børn, de kommer forbi på ruten. Bakken sørger for, at der er slik til uddeling, men det er naturligvis sjovest, hvis julemændene har noget forskelligt med.

Julesjov og underholdning på Bakken

På Bakken er der i løbet af alle fire dage ægte julestemning i Bakkens gader og stræder. Her har Bakkens gæster mulighed for at møde julemænd, nissekoner og nissebørn og opleve den glade julestemning. Om eftermiddagene er der Jul-i-juli show med Muddi på Friluftsscenen.

Jul i juli

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE