Bakken Koebenhavn Parade Julemænd Kongres

Julemændenes Verdenskongres 2019

Program og praktiske informationer

Kulturnatten på Bakken

Oplev den nostalgiske stemning fra verdens ældste forlystelsespark, når vi åbner i efterårsferien og inviterer til Kulturnatten. Her kan du opleve parader, gøgl, akrobatik og få indblik i historien bag den gamle danske kulturinstitution Dyrehavsbakken. Alle aktiviteter er naturligvis helt gratis!

Til trods for at Bakken ligger uden for Københavns Kommune og geografisk hører til Lyngby-Taarbæk Kommune, vil forlystelsesparken bakke op om den kulturelle stemning i hovedstadskommunen, hvor der netop den 12. oktober er Kulturnat.

Til Kulturnatten i København åbner musser, kirker, virksomheder, foreninger og offentlige myndigheder op for at indvie gæster i den kulturelle historie bag. Kulturnatten er fyldt med aktiviteter for alle aldersklasser. Da Bakken er verdens ældste forlystelsespark, vil vi naturligvis også gerne indvie de interesserede i den nostalgiske historie bag forlystelsesparken i Klampenborg. 

Verdens ældste forlystelsespark

Vidste du, at verdens ældste forlystelsespark ligger nord for København i den smukke Dyrehave? Hvis ikke, så er det rigtig nok! Dyrehavsbakken blev grundlagt i 1583 og er den dag i dag en stor attraktion for rigtig mange danskere. Historien bag den gamle forlystelsespark er helt unik. Til Kulturnatten giver vi vores gæster en gylden mulighed for at få indblik i Bakkens historie og ikke mindst den nostalgi, du finder rundt i parken. 

Gøgl, parader og musik

Rundt i Bakkens gader og stræder vil det spektakulære og energiske orkester Come and see the Zirkus optræde med parader, akrobatik, gøgl, dans og musik, når de indtager forlystelsesparken med parader. Det store orkester vil gå parader rundt på Bakken kl. 16.00, 18.00 og 20.00. Det er en stor oplevelse for store og små, så tag hele familien med og få en mindeværdig oplevelse! 

Historien bag Bakken

Kender du endnu ikke historien bag verdens ældste forlystelsespark, har du stadig muligheden for at blive indviet i denne hemmelige og nostalgiske fortælling. Til Kulturnatten på Bakken vil en af Bakkens teltholdere tage dig med på rejsen gennem den gamle kulturinstitution og vise dig små hjørner og hemmelige skatte, som ingen andre gæster før har set! 

Vandringerne starter fra talerstolen ved Friluftsscenen kl. 17.00 og 19.00. Det er naturligvis gratis! 

Efteraar paa Bakken 2018 Foraeldre barn

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE