Skovfestival 1820x600px.jpg (1)

Torsdag 23. juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

MK, pressebillede 2021 (lead).jpg

Torsdag 23. juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

Bakken Underholdning Event Børne Sankt Hans Pjerrot 2019 Kildesøen

Torsdag 23. juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

MAGTENS KORRIDORER

Magtens Korridorer leverer et sandt rockeventyr, når de med bredde, højde, længde og tyngde udfolder et univers af både hård og poetisk lyd.

I dag er Johan Olsen (vokal), Niklas Schneidermann (guitar), Rasmus Kern (guitar og keys), Terkel Møhl (bas) og Anders Ramhede (trommer) massivt etableret på den danske livescene. Med en fandenivoldsk og progressiv energi er Magtens Korridorer et helt unikt liveband, som sætter liv i barrikaderne og inviterer til en stemningsfuld fest.

Oplev Magtens Korridorer på Bakken

Magtens Korridorer formår med bulder, brag og delikatesse at skrive dansk rockhistorie. Med en unik direkthed skriver de sig ind i enhvers hverdagslige trummerum og formår samtidig at holde alt det genkendelige ud i strakt arm. Ironien, det brølende og det helt store spørgsmålstegn er i højsædet, når Magtens korridorer sætter trivialiteter under loop og smadrer derudaf med hårdtslående realisme.

Der er noget om snakken - musikken skal opleves på Bakken

 

SANKT HANS PÅ BAKKEN

Sankthans er fyldt med nostalgi, magi og traditioner, og på Bakken er der traditionen tro stort bål, båltale og underholdning i de sene aftentimer. I år med indslag fra båltaler Søren Brostrøm. Men sankthans er også børnenes fest på Bakken, og derfor er der også underholdning og bål for de mindre og de små.

Sankthans er en sagnomspundet højtid. Fortryllet og omgærdet af en mystik og magi, der har været en del af Dyrehavsbakken, siden den sagnomspundne Kirsten Piil opdagede Dyrehavens hellige kilde i 1583. Kildetraditionen holdes i dag i hævd i verdens ældste forlystelsespark, hvor sankthansaften fejres i smukke midsommeromgivelser ved Kildesøen.

Oplev Sankt Hans 

Det musikalske makkerpar Kaya Brüel og Ole Kibsgaard har spillet sammen i en lang årrække - og er nu mest kendt for, at have vækket danskerne 294 dage i træk med morgensang på DR1. Nu kan du opleve dem og deres smittende gode humør og musikalitet live, når de optræder til årets Sankt Hans på Bakken. 

Oplev samtidigt Danmarks Coronageneral - den landskendte Søren Brostrøm - når han står for årets båltale til Sankt Hans på Bakken. Syng med på Midsommervisen, når Pjerrot har tændt bålet og nyd en traditionsrig aften med dine venner og familie i de smukke omgivelser.  

 

Der er noget om snakken - heksen flyver fra Bakken

Information


Sted

Friluftsscenen 

  • Magtens Korridorer

Kildesøen

  • Sankt Hans på Bakken

Tidspunkt

Offentliggøres på et senere tidspunkt!

Pris

Gratis

Mere info

Find mere information om Skovfestivallen her

Årets Program

Skovfestival 1820x600px_partnere u tuborg.jpg
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE