Skovfestival 1820x600px.jpg (1)

Søndag 26. juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

Skovfestival_634x401px4.jpg

Søndag 26. juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

Danmarks største studenterfest

DAKKEN PÅ BAKKEN

WOOP WOOP! Fest med til Danmarks største studenterfest, når de vilde kunstnere sætter gang i beatet og det udendørs floor bliver vækket til live. Forbered dig på den vildeste efterfest i studenterugen, når fede kunstnere som TooManyLeftHands, Hedegaard og Brandon Beal lader musikken spille for fuld blæs fra Friluftsscenen. 

Tag alle dine medstudenter under armen og lad jer fejre i verdens ældste forlystesespark - med fed musik, festlige omgivelser og alt der ellers hører sig til. JA DAK!

Deltag i festen

Selvom studenterhuen måske ikke troner på toppen, kan du stadig deltage i festlighederne.
Dakken på Bakken er for alle i alle aldre - så lad Olde twerke it like Miley på rollatoren, mens du laver den vildeste bas-arm!  

 

Der er noget om snakken - der skal dakkes på Bakken!

Information


Sted

Friluftsscenen

Tidspunkt

Offentliggøres på et senere tidspunkt!

Pris

Gratis

Mere information

Find meget mere information om Skovfestivallen her

Kunstnerne

HEDEGAARD

HEDEGAARD er en prisvindende og multiplationsælgende DJ og producer fra Danmark. I 2012 startede han med at producerer orginaltracks og med udgivelsen af Happy home - feat. Lukas Graham gik han fra at spille på natklubber til store festivaller og events. Nu har de chancen for at høre den verdenskendte kunstner i verdens ældste forlystelsespark

TooManyLeftHands

Du kender nok den danske duo fra deres kæmpe hits som Too young to dieOK og Magic.

Brandon Beal

Brandon Beal er en amerikansk sanger, sangskriver og producer, som er kendt fra hits som Twerk it like MileyDrop that booty down low og CPH girls. Han er især kendt for sine associationer med Kato, Snoop Dog, Lukas Graham og Christopher. 

 

 

Rikke Darling 

Bag navnet Rikke Darling gemmer sig den unge DJ og producer Rikke, som efterhånden har udgivet en håndfuld singler, heriblandt Snap that og Giv mig Coo. Hun beskriver selv sin stil som "summer party" - glad festmusik som er dansevenligt og har elementer fra deep house og tropica-luniverset. 

Baltzer

Baltzer fik sin opstart og blev populær på de københavnske natklubber. Hans alsidige stil kombineret med sin aggressive teknik og ugentlige gang på klubberne har givet et unikt mix som pt. gør at Baltzer stadig er en af landets mest efterspurgte mainstream DJ's. 

Årets Program

Skovfestival 1820x600px_partnere u tuborg.jpg
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE