Skovfestival 1820x600px.jpg (1)

Fredag 24. Juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

Joyce pressefoto 2022 sarahbrik.jpeg

Fredag 24. juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

PRISMA-PRESS1-BobbyMandrup(første prioritet).jpg

Fredag 24. juni

SKOVFESTIVAL PÅ BAKKEN 2022

Ny dansk musik

PRISMA

PRISMA består af de to søstre Frida og Sirid Møl Kristensen. Deres musik er især kendetegnet af deres sfæriske tostemmige vokaler, som svæver på en tung produktion af guitarstøj og elektroniske soundscapes. PRISMA har spredt ringe i vandet hos lytterne og har markeret sig som et nyt og musikalsk projekt.

Oplev PRISMA på Bakken

Du har muligheden for at høre de personlige og filmske sange, når de to søstre optræder på Friluftsscenen til dette års Skovfestival. Tag dine venner under armen og få en musikalsk oplevelse, som I sent vil glemme! 

Joyce 

På trods af deres korte levetid, er Joyce blevet et kendt dansk musiknavn. Energi og spontanitet har været centralt i bandets udvikling og udtryk. Og som et af dansk musiks nye og helt store håb, kondenserer de tidens musikalske ånd med tråde tilbage til de store rockkoryfæer. Joyce skriver sange ud fra en umiddelbar mavefornemmelse og energi, som også er det særegne der gennemsyrer deres koncerter.

Oplev Joyce på Bakken

Fest med når Joyce spiller sit store hit Formskifter og mange andre på Friluftsscenen. Der er garanti for en kraftpræstation, når det nye danske band går på - så slå dig løs og lad dig rive med!  

Der er noget om snakken - musikken skal opleves på Bakken

Information


Sted

Friluftsscenen

Tidspunkt

Offentliggøres på et senere tidspunkt!

Pris

Gratis

Mere information

Find meget mere information om Skovfestivallen her

Årets Program

Skovfestival 1820x600px_partnere u tuborg.jpg
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE