Skovfestival - en sjov oplevelse på Bakken

Skovfestival på Bakken

Festivalstemning i verdens ældste forlystelsespark

Årets Kunstnere

Skovfestival på Bakken

Læg vejen forbi Dyrehavsbakken i perioden 23. - 26. juni, når vi sætter gang i den første Skovfestival på Bakken med masser af udendørs musikoplevelser og med underholdning til alle i festlige omgivelser - det er gratis!

Skovfestival_634x401px_Magtens_Brostroem.jpg

Torsdag 23. juni

Vildt rockeventyr

Skrål med på LorteparforholdHestevise og Picnic, når Magtens Korridorer indtager Friluftsscenen torsdag aften!

Sankt Hans Aften

Deltag derefter i Sankt Hans på Bakken. Lad dig blive underholdt mens flammerne blusser på Kildesøen - her kan der også skråles med til tonerne af Midsommervisen

Se dagens program her
Skovfestival_634x401px2.jpg

Fredag 24. juni

Ny dansk lyd

Lad dig forføre af de sfæriske tostemmige vokaler, når PRISMA spiller på Friluftsscenen. Oplev søskendeduoen bestående af Frida og Sigrid Møl Kristensen og syng med på deres store hit I never wantet to meet you. 

Oplev også energien og spontaniteten, når det nye danske band Joyce spiller på Friluftsscenen! Fest med når bandet synger sine hits som Formskifter og Åh nej chefen ringer.

Se dagens program her
Skovfestival_634x401px3.jpg

Lørdag 25. juni

Folkefest for hele familien

For der er noget galt i Danmark, Dybbøl Møller maler helt ad helvede til - og mange andre klassiske tekster fra John Mogensen kan du synge med på, når Rasmus Bjerg hylder den store kunstner med showet Rasmus Bjergs "John"

Comedy i unikke rammer

Træn lattermusklerne, når vi skruer op for komikken på Friluftsscenen! Her er Comedy Relief med komikere du kender - alt sammen for Kampen mod Ensomhed

Se dagens program her
Skovfestival_634x401px4.jpg

Søndag 26. juni

Dakken på Bakken

Kom med til Danmarks største studenterfest, når de vildeste kunstnere på scenen sætter gang i festen! Der er garanti for nogle hede bangers og svedige hits. Festlighederne er for alle - studenterhue eller ej

Der er noget om snakken - der er dak på Bakken!

Se dagens program her
Magtens Korridorer på Bakken

Skovfestival på Bakken

Skovfestival byder på fede kunstnere, sjove oplevelser og ikke mindst nogle festlige dage i verdens ældste forlystelsespark

Bakkens Skovfestival

Læg vejen forbi Dyrehavsbakken i perioden 23. - 26. juni, når vi sætter gang i den første Skovfestival på Bakken med masser af udendørs musikoplevelser i festlige omgivelser og med underholdning til alle. 

De vildeste kunstnere

Bakkens første Skovfestival byder på et vildt line-up, som kan opleves på Friluftsscenen og andre venues rundt på Bakken. Oplev blandt andet Magtens Korridorer og en masse andre vilde kunstnere, som offentliggøres løbende! 

Gratis oplevelser

Entréen på Bakken er som altid gratis - og det er den også til Skovfestival! Det betyder at du kan opleve de mange vilde koncerter og oplevelser uden at skulle betale for indgangen til parken. 

Bakkens ØLTOUR

Mange forbinder festival med øl og festlig stemning - og det er der rig mulighed for på Bakken! Hvorfor ikke varme op til de mange koncerter med Bakkens ØLTOUR? Besøg de mange pubber og barer på Bakken og smag på de mange forskellige ølvarianter. Læs mere om ØLTOURen her. 

En del af kampen

Bakkens Skovfestival er et initiativ i kampen mod ensomhed. Festivallen har til formål at samle en masse gæster i festlige og sjove lag, så rammerne for socialt samvær er helt perfekte. Tag dit medpublikum under armen, skrål sammen med på de mange numre og skål med en fremmed, når Skovfestivallen afholdes og ensomheden bekæmpes!

Skovfestival 1820x600px_partnere u tuborg.jpg
Unge_gaderne_stemning_solglimt.jpg

Bakkens kamp mod ensomhed

Skovfestivallen præsenteres i forbindelse med Bakkens kamp mod ensomheden. Alt for mange oplever ensomheden og vi har rammerne til, at gøre noget ved det!  

Læs om vores kamp her
Bakken Underholdning Event Børne Sankt Hans Pjerrot 2019 Kildesøen

Sankt Hans på Bakken

Hold den traditionsrige Sankt Hans aften i verdens ældste forlystelsespark. Der er garanti for god underholdning, hyggelig stemning og spændende taler. 

Læs mere her
Køb turbånd og spar

Andre oplevelser på Bakken

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Entréen og underholdningen på Bakken er gratis ;-) 

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

Pjerrot Megafon Nyhed Bakken
Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE