Bakken Paaske Foraar Udsmykning Forår

Påske på Bakken

Forrygende oplevelser for store og små

Oplevelser i påsken

Påsken på Bakken

I årtier har påskedagene på Bakken været ensbetydende med festlig stemning, forårshygge og fantastisk børneunderholdning - og sådan bliver det selvfølgelig også i år.

Gratis børneunderholdning alle Påskedagene

Børneunderholdningen er sikret, hvis I kigger forbi hos os i Påsken. Hver eneste dag er der nemlig festlig underholdning på scenen, når de unge stjernespirer fra MGP og X-Factor optræder kl. 14.00. 
Torsdag, fredag og lørdag i Påsken kan du opleve finalisterne fra børnenes MGP, når de leverer et energifyldt show, der med garanti får børnene op at stå på bænkerækkerne for at klappe og synge med på numrene, de kender fra TV.
Påskedag og 2. påskedag er det X-Factors tur til at indtage scenen. Her kan du igen opleve finalisterne fra det populære TV-program, når hele to grupper hver dag. 

Hvem der kan opleves disse dage, kan selvfølgelig først afsløres, når MGP og X-Factor finalerne er overstået. Uanset resultatet tør vi godt love, at det bliver en fest på Bakken!

Påskefrokost på Bakken

Gå ikke glip af en lækker middag i det grønne på Bakken. Der er som altid et stort og varieret udvalg blandt de mere end 26 forskellige spisesteder

Hvad end du er på udkig efter sprøde pizzaer, lækre burgere, store påskebuffeter eller blot en dejlig varm kop kaffe, så er der et sted, der passer til dig på Bakken. 

Skal du arrangere årets påskefrokost? Vi har et væld af muligheder til jer. Gå selv på opdagelse blandt restauranterne - eller kontakt os i dag, så hjælper vi jer på vej.

Påske- og forårsstemning på Dyrehavsbakken

Leder du efter et sted, hvor du blot kan gå en hyggelig tur i solskinsvejret, nyde forårsblomsterne og komme i rigtig påskestemning? Så er Bakken også stedet at besøge i Påsken. Udover den spirende Dyrehave, har vi sørget for ekstra udsmykning af Bakken disse dage. Flotte og friske forårsblomster pryder gaderne, farvede påskeæg hænger fra træer og lamper og påskeliljer blomstrer ved Pjerrots Hus. 

Det er oplagt at kombinere en solrig eftermiddag med en tur gennem både Bakken og Dyrehaven. Som altid er der selvfølgelig gratis entré!

Forlystelser og sjov!

Hele Bakken har selvfølgelig åbent i Påsken - også vores 32 forlystelser og 43 spil. Så skal underholdningen sikres hele dagen er det oplagt med et turbånd, så I kan slå jer løs i forlystelserne til ud på aftenen - heriblandt vores helt nye 2020 forlystelse SUPERNOVA (kun for de modige i selskabet, selvfølgelig). Og har I lyst til at finde ud af, hvem der går rundt med det skarpeste boldøje, den vildeste kastearm - eller har I måske blot en indædt trang til at smadre en masser tallerkener - så er Bakkens 5-kamp det oplagte valg til jer. 

 

Boegely Restaurant Smoerrebroef Fiskefillet Mad

Påskefrokost

Nyd en lækker middag i det grønne på Bakken. Der er et stort og varieret udvalg blandt de mere end 26 forskellige spisesteder på Bakken. Kombiner dit besøg med en skøn frokost eller en lækker middag på en af Bakkens mange restauranter, som naturligvis også har åbent i påsken.

Hvad end du er på udkig efter sprøde pizzaer, lækre burgere, store buffeter eller en skøn kaffe, er der et sted, der passer til dig på Bakken. Skal du arrangere årets påskefrokost?

Gå på opdagelse blandt de mange spisesteder på Bakken og find netop den restaurant eller café, hvor du skal spise en hyggelig påskefrokost!

Se udvalget!
2e1abd06febdc0c8abf6208dc6d1c7d75c0262fc65790bebe60e1e5d024a6b97.jpg

Planlæg dit påskebesøg:

Kom nemt til Bakken! Hvad end I kommer med bil, bus eller tog, er det som altid nemt at finde vejen til Dyrehavsbakken. Klampenborg St. ligger blot 800 meter væk fra Bakkens indgang, hvor I også finder vores store parkeringsplads.

Her er det nemt at gå til og fra, hvis I senere på dagen skal hente jakker, madpakker eller andet i bilen. Har I brug for at leje trækvogn, kørestol eller klapvogn, så henvend jer i Bakkens Salg og Information.

Tjek åbningstider her
1024x800 SuperNova.jpg (1)

Bakkens nye vilde forlystelse!

Husk lige turbåndet, når du besøger Bakken i Påsken - her er nemlig landet en helt ny forlystelse!

SUPERNOVA er navnet - og 

Køber du dit turbånd i Salg og Information på Bakken, koster det 269 kr. Du kan med stor fordel blive medlem af vores medlemsklub MitBakken, hvor du kan spare op til 50 kr. ved køb af turbånd i vores webshop. Husk! Entréen på Bakken er altid gratis – også i påsken. 

Køb turbånd online og spar!
Bakken Grupper Fest Minigolf Spil

Hold de bedste påskeaktiviteter på Bakken

Har du endnu ikke planlagt programmet for årets påskeferie? Må vi foreslå dig at lægge vejen forbi Dyrehavsbakken? Udfordr vennerne og familien i en runde 5-kamp, hvor I dyster om førstepladsen gennem 5 forskellige discipliner rundt på Bakken.

En anden hyggelig påskeaktivitet kunne være at tage på Bakkens ØLTOUR, som er for dig, der elsker lækre specialøl. Her besøger du 8 hyggelige barer og pubber på Bakken, som alle rummer et stort og bredt udvalg af smagfulde øl. Skal den lille eller store sult stilles, er der også et væld af skønne spisesteder på Bakken, hvor påskefrokosten kan nydes. På Bakken er du sikret underholdning til hele påsken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE