Bakken Paaske Foraar Udsmykning Forår

Påske på Bakken

Forrygende oplevelser for store og små

Oplevelser i påsken

Boegely Restaurant Smoerrebroef Fiskefillet Mad

Påskefrokost

Nyd en lækker middag i det grønne på Bakken. Der er et stort og varieret udvalg blandt de mere end 26 forskellige spisesteder på Bakken. Kombiner dit besøg med en skøn frokost eller en lækker middag på en af Bakkens mange restauranter, som naturligvis også har åbent i påsken.

Hvad end du er på udkig efter sprøde pizzaer, lækre burgere, store buffeter eller en skøn kaffe, er der et sted, der passer til dig på Bakken. Skal du arrangere årets påskefrokost?

Gå på opdagelse blandt de mange spisesteder på Bakken og find netop den restaurant eller café, hvor du skal spise en hyggelig påskefrokost!

Se udvalget af påskefrokoster her
Bakken Forlystelse Rodeobanen Unge Stemning Forlystelser

Sjove forlystelser

Med et turbånd får du adgang til parkens sjove forlystelser hele dagen.

Køber du dit turbånd i Salg og Information på Bakken, koster det 269 kr. Du kan med stor fordel blive medlem af vores medlemsklub MitBakken, hvor du kan spare op til 50 kr. ved køb af turbånd i vores webshop. Husk! Entréen på Bakken er altid gratis – også i påsken. 

Køb turbånd online og spar!

Mulighederne er mange på Bakken

Bakken ligger kun 12 km. nord for København. Her finder du masser af lækre spisesteder, sjove forlystelser og god underholdning, der vil gøre din påske til en uforglemmelig en af slagsen!

Husk! Der er altid gratis entré til Bakken - også i påsken! 

Bakken Forlystelse De Vilde Mus Gruppe Ung Oplevelse i Nordsjaelland

Planlæg dit påskebesøg:

Kom nemt til Bakken! Hvad end I kommer med bil, bus eller tog, er det som altid nemt at finde vejen til Dyrehavsbakken. Klampenborg St. ligger blot 800 meter væk fra Bakkens indgang, hvor I også finder vores store parkeringsplads.

Her er det nemt at gå til og fra, hvis I senere på dagen skal hente jakker, madpakker eller andet i bilen. Har I brug for at leje trækvogn, kørestol eller klapvogn, så henvend jer i Bakkens Salg og Information.

Tjek åbningstider her
Bakken Spil Sjov Det Muntre Koekken Gruppe Voksen Aktiviet Dyst 5 kamp

Hold de bedste påskeaktiviteter på Bakken

Har du endnu ikke planlagt programmet for årets påskeferie? Må vi foreslå dig at lægge vejen forbi Dyrehavsbakken? Udfordr vennerne og familien i en runde 5-kamp, hvor I dyster om førstepladsen gennem 5 forskellige discipliner rundt på Bakken.

En anden hyggelig påskeaktivitet kunne være at tage på Bakkens ØLTOUR, som er for dig, der elsker lækre specialøl. Her besøger du 8 hyggelige barer og pubber på Bakken, som alle rummer et stort og bredt udvalg af smagfulde øl. Skal den lille eller store sult stilles, er der også et væld af skønne spisesteder på Bakken, hvor påskefrokosten kan nydes. På Bakken er du sikret underholdning til hele påsken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE