Bakken Dyrehaven Kapervogn Familie Stemning

Påske på Bakken

Forrygende oplevelser for store og små

Køb turbånd i dag og spar!

Oplevelser i påsken

Bakken Mad Roede Port Laks Asparges

Påskefrokost med familien

Gå på opdagelse blandt de mange spisesteder på Bakken og find netop den restaurant eller café, hvor du skal spise en hyggelig påskefrokost!

Mad & Drikke

Bakken holder åbent i påsken

Påsken er for mange fyldt med traditioner, helligdage og hyggelige stunder med familien. Så hvorfor ikke kombinere påskeferien med en sjov dag i verdens ældste forlystelsespark? Bakken holder åbent hver dag i påsken og inviterer på gratis underholdning for store og små i det grønne.

Hold de bedste påskeaktiviteter på Bakken

Har du endnu ikke planlagt programmet for årets påskeferie? Må vi foreslå dig at lægge vejen forbi Dyrehavsbakken? Udfordr vennerne og familien i en runde 5-kamp, hvor I dyster om førstepladsen gennem 5 forskellige discipliner rundt på Bakken.

En anden hyggelig påskeaktivitet kunne være at tage på Bakkens ØLTOUR, som er for dig, der elsker lækre specialøl. Her besøger du 8 hyggelige barer og pubber på Bakken, som alle rummer et stort og bredt udvalg af smagfulde øl. Skal den lille eller store sult stilles, er der også et væld af skønne spisesteder på Bakken, hvor påskefrokosten kan nydes.

Påskeaktiviteter for hele familien: underholdning med MGP, X Factor og Ramasjang

Få oplevelser for hele familien, når Bakken holder åbent i påsken. Mød stjernerne fra MGP, når de giver gratis koncert, eller oplev X Factor, når de seje deltagere fra X Factor indtager Bakkens Friluftsscene. Du kan også få en rigtig skæg dag med Ramasjang, når Hr. Skæg underholder på Bakken. Hver dag kan du også møde Bakkens Pjerrot, når han underholder med trylleri og magi.

Udover masser af sjov underholdning kan hele familien også boltre sig i Bakkens 32 forlystelser, som byder på fart, action og hygge for alle aldre.

Tag familien med til en uforglemmelig dag på Bakken. Find en oversigt over vores familieaktiviteter.

Få flere oplevelser i påsken: Køb turbånd til Bakkens sjove forlystelser

Med et turbånd får du adgang til parkens sjove forlystelser hele dagen. Køber du dit turbånd i Salg og Information på Bakken, koster det 269 kr. Du kan med stor fordel blive medlem af vores medlemsklub MitBakken, hvor du kan spare op til 50 kr. ved køb af turbånd i vores webshop. Husk! Entréen på Bakken er altid gratis – også i påsken. Er du og familien også vilde med at prøve forlystelser? Køb jeres turbånd i vores webshop i dag og spar penge!

Spis en skøn påskefrokost eller -middag

Nyd en lækker middag i det grønne på Bakken. Der er et stort og varieret udvalg blandt de mere end 26 forskellige spisesteder på Bakken. Kombiner dit besøg med en skøn frokost eller en lækker middag på en af Bakkens mange restauranter, som naturligvis også har åbent i påsken.

Hvad end du er på udkig efter sprøde pizzaer, lækre burgere, store buffeter eller en skøn kaffe, er der et sted, der passer til dig på Bakken. Skal du arrangere årets påskefrokost?

 

Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Er du og familien også vild med forlystelser? Køb turbånd i Bakkens webshop og spar op til 50 kr. pr. turbånd.

Bakkens webshop

Mulighederne er mange på Bakken

Bakken ligger kun 12 km. nord for København. Her finder du masser af lækre spisesteder, sjove forlystelser og god underholdning, der vil gøre din påske til en uforglemmelig en af slagsen!

Planlæg dit påskebesøg: Kom nemt til Bakken

Hvad end du i påsken kommer med bil, bus eller tog, er det som altid nemt at finde vejen til Dyrehavsbakken. Klampenborg St. ligger blot 800 meter væk fra Bakkens indgang, hvor du også finder vores store parkeringsplads. Her er det nemt at gå til og fra, hvis I senere på dagen skal hente jakker, madpakker eller andet i bilen. Har I brug for at leje trækvogn, kørestol eller klapvogn, så henvend jer i Bakkens Salg og Information. Tjek Bakkens åbningstider inden dit besøg på Bakken.

Påskeunderholdningen er i top på Dyrehavsbakken!

Gennem påske og hele sæsonen byder vi på forrygende underholdning for store og små – og det er altid gratis! Hvad end du er til store koncerter, magi og trylleri, børneunderholdning eller dans for seniorer, har vi noget for dig. Gå på opdagelse i vores program og find netop det (påske)event, som passer til dig.

Korsbæk på Bakken

Har du endnu ikke været forbi Korsbæk på Bakken og opleve den fantastiske stemning fra Matador, er det vist ved at være på tide. Kombiner din påske med et besøg i Korsbæk og mærk den helt særlige stemning fra Lise Nørgaards klassiker på tematiserede restauranter, på byens hyggelige beværtning eller i det romantiske konditori. 

Kun 10 minutters kørsel fra København

Skal du besøge København i påsken, er en tur i Dyrehavsbakken et must! Verdens ældste forlystelsespark ligger kun 10 minutters kørsel fra København i den smukke, grønne Dyrehave. Her får du Danmarks største udvalg af kørende forlystelser, som med garanti vil give dig, familien og vennerne smil på læberne i påskeferien. Udover Danmarks sjoveste forlystelser byder vi også på underholdning alle påskedagene. Du får de bedste oplevelser i påsken på Dyrehavsbakken.

Der er noget om snakken ... Påsken er sjovest på Bakken!

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

figur_faq.png

#MITBAKKEN

Påske aktiviteter på Bakken

Fede oplevelser på Bakken hver dag i påsken

Torsdag den 18. april: MGP 2019 Fredag den 19. april: MGP 2019 Lørdag den 20. april: Ramasjang Søndag den 21: MGP 2019 Mandag den 22: Ramasjang

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE