Nissebanden_70x100_300px.png

Nissebanden i Teltet på Bakken

Garanti for en sjov aften for hele familien!

"Det er risengrød, der gør næsen rød.."

Ny familiemusical på Bakken til julen 2021

Oplev familiemusicalen "Nissebanden i Julemandens Land" i TELTET på Bakken fra den 21. november 2021. Kom med Nissebanden på rejse til det mytiske Grønland, til Julemandens Hus - og de forsvundne stjernesten.

Tag med Nissebanden til Julemandens Land

Pigen Puk bor i Holme-Olstrup. Hendes far, Fornøje-Frederik, er vild med at tjene penge, men Puk er mere vild med bøger - specielt dem, som handler om nisser. Og i år er der virkelig brug for nisser i Holme-Olstrup. Julestemningen og juleglæden er nemlig væk. Og uden glæde ingen jul, det ved enhver nisse.

Heldigvis kommer Nissebanden til undsætning. Lunte, Gemyse, Skipper og Hr. Mortensen finder Puk, der er en god og kvik hjælper med det helt rette nissesind. Sammen tager de ud på en farefuld færd til Julemandens Land for at redde julen.

Information


Sted

Teltet på Bakken

Spilledage

Fredage, lørdage og søndage fra 21. november til 19. december 2021

Arrangør

Køb billet i dag!

Teltet på Bakken

Det traditionsrige telt på Dyrehavsbakken har siden 1935 været hjemsted for Danmarks største revy, Cirkusrevyen. Nu slår TELTET på Bakken imidlertid også dørene op for andre forestillinger, shows, musicals mv. TELTET på Bakken byder i vinteren 2020 velkommen til den julede Nissebande, som i perioden 21. november - 20. december opfører deres hyggelige familiemusical 'Nissebanden i Julemandens Land'. I efterårsferien 2019 opførte Ørkenens Sønner 'En Fez i en Hornlygte', som fik alle teltets gæster til at klappe i lårene af grin. Cirkusrevyen vil naturligvis fortsætte med at spille i TELTET. I 2020 er spilleperioden fra den 14. maj til den 29. august.

Det er blandt andet den forlængede åbningssæson på Bakken, der gør det muligt at åbne teltet for forestillinger uden for den sædvanlige spilleperiode for Cirkusrevyen.

Velkommen i TELTET på Bakken.

Hold årets Julefrokost i fantastiske rammer på Bakken

Julefrokost på Bakken

Har du styr på årets julefrokost? Igen i år holder Bakken åbent til jul - og det betyder selvfølgelig at du også kan holde den traditionsrige julefrokost i de fantastiske rammer, der tilbydes i verdens ældste forlystelsespark.

Læs mere om jeres muligheder!

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE