Kom forbi den fantastiske by Korsbæk på Bakken. Det bliver med garanti en hyggelig dag for hele familien!

Oplev den særlige stemning fra Matador

I Korsbæk på Bakken

Korsbæk på Bakken er en helhedsoplevelse, hvor dygtige skuespiller hver dag spiller de kendte roller fra serien. Besøg Korsbæk på Bakken og få stimuleret alle sanser, mens De tager en tur tilbage i tiden. Her er der kræset for alle detaljerne, og De får en helt unik oplevelse, hvor mad og omgivelser går op i en højere enhed.

Mød skuespillerne

Når De går rundt i Korsbæk-by, kan De møde flere af karaktererne på spisestederne samt i gadebilledet, hvor de opfører korte scener fra Matador og opfører underholdende improvisationsteater. De kan blandet andet møde Grisehandleren med sin Kvik, Fru Fernando Møhge og Misse på tur eller nogle af de andre elskede karakterer, som bor i Korsbæk.

Aktiviteter i Korsbæk på Bakken

I løbet af sæsonen vil der være et stort udbud af sjove aktiviteter i Korsbæk på Bakken. Følg med på denne side og i vores eventkalender, hvor de løbende bliver offentliggjort.

Fuldend Matador-oplevelsen med en rundvisning

En rundvisning i Korsbæk på Bakken er prikken over i'et, når De som spisende gæst besøger Matadors hjemby. Rundvisningen er en mulighed for at få den fuldendte oplevelse af mad, skuespil og nostalgi og giver adgang til de 5 spisesteder i Korsbæk by.

På rundvisningen får I adgang til stuer, spisesteder og bygninger, mens I bliver vist rundt af en guide, som vil fortælle sjove historier og anekdoter om både Matador tv-serien og tilblivelsen af Korsbæk by 

Rundvisninger kan købes i kombination med spisning i enten Postgaarden, Katrines Gaard, Lauras Køkken eller Hos Varnæs.

Information


Tid

Der er desværre ingen tider i dag

Sted

Korsbæk på Bakken

Fredage 14:00-21:00
Lørdage 12:00-21:00
Søndage 12:00-19:00

Ekstra

Eventuelt ledige rundvisninger kan købes særskilt på dagen i Korsbæk Informationen for 150 kr. pr. person.

Bestil

Korsbaek-bakken.dk
Tlf. 3996 0345 - Alle dage kl. 12.00-18.00

insta turbånd.jpg

Ekstra sjov på Bakken

Skal det være en ekstra sjov dag, kan vi varmt anbefale et turbånd! Med et turbånd om armen får du adgang til intet mindre end 33 sjove forlystelser. Køb dit turbånd online og få op til 50 kr. i rabat. 

Køb online i dag og spar

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 100 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 850 kr.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE