Bakken Stemning Underholdning Koncert Gaester

Gratis koncerter på Bakken

Musikoplevelser for enhver smag

Store koncerter i 2019

Koncerter kun 10 min. kørsel for København

Leder du efter koncerter og oplevelser ud over det sædvanlige, skal du besøge verdens ældste forlystelsespark. Her finder du masser af musikoplevelser for enhver smag. Gå på udkig i vores store program og find netop de koncerter, du skal opleve.

God musik og fantastisk stemning

Uanset din musiksmag er der dømt fantastisk stemning og hygge på Bakken. Midt i parken ligger Friluftsscenen, hvor både store og små stjerner fra ind- og udland gennem Bakkens historie har optrådt.

Gratis udendørs koncerter på Bakken

Tag på Dyrehavsbakken og få en unik musikoplevelse i det grønne nord for København. I løbet af sæsonen er der masser af fantastiske koncerter og underholdning. Hvert år strømmer tusindvis af gæster til Bakken for at høre og se flere af deres store idoler optræde. Gennem tiden har vi haft besøg af Christopher, Joey Moe, Rugsted & Kreutzfeldt, Ida Corr, og mange, mange flere. På Bakkens Friluftsscene er der højt til loftet og plads til flere tusinde, så hver koncert er en stor fest! I år bliver ingen undtagelse, og vi glæder os til at invitere dig, familien og vennerne til endnu en forrygende sæson med koncerter.

Oplev MGP og Ramasjang i påskeferien

Påsken på Bakken er særligt populær hos børnefamilierne. Hele påsken er spækket med forrygende og hyggelig underholdning – og det er helt gratis! Hele påsken kan du opleve de unge stjerner fra MGP, når de giver den gas med scenen med dans, sang og musik. Efter koncerten giver MGP deltagerne autografer og masser af highfives. Udover MGP koncerter kan du og familien opleve stjernerne fra Ramasjang kendt fra TV. Tjek vores eventkalender og find alle de sjove aktiviteter i påskeferien.

Underholdning i børnehøjde

Kom til gratis sommerfest på Bakken i sommerferien og mød Hr. Skæg, Onkel Reje, Ramajetterne og mange, mange flere. Hver onsdag i børnenes sommerferie kan du og hele familien opleve underholdning i børnehøjde på Bakkens store Friluftsscene. Den står på masser af sjov og ballade, når stjernerne kendt fra TV tager deres show med til Bakken i sommerferien. 

Oplev bl.a. Ramasjang Mysteriet, Onkel Reje, Hr. Skæg, Monster og Joakim og mange flere. Udover stjerner fra Ramasjang vil du også kunne opleve Pjerrot, når han optræder og tryller foran sit hus, og Kalle Kronhjort, som går rundt i Bakkens gader og stræder. 

CoverTirsdag på Bakken er et hit!

Oplev kopibands spille forskellige kunstnere og bands, og hvor de ligger så tæt op af originalen, at man selv bliver i tvivl, om det er den ægte vare! Hver tirsdag i juni måned inviterer Bakken til gratis koncerter i det grønne. Her kan du opleve flere af de bedste kopibands, som leverer et fantastisk show og ikke mindst en tro kopi af flere af de største bands fra både indland og udland. Disse tirsdage er populære både blandt unge og ældre, som indtager publikumsrækkerne foran scenen med dans, klapsalver og god stemning.

TirsdagsPigtråd på Bakken

Tag på Bakken hver tirsdag i august måned og tag med på en rejse gennem pigtrådsmusikkens historie fortalt af flere af Danmarks bedste rockorkestre. Er du til pigtrådsmusik, skal du komme på Bakken hver tirsdag i august måned. Her vil du blive indviet i et stykke musikalsk historie, når du hver tirsdag bliver inviteret på en rejse gennem pigtrådsmusikkens fantastiske univers. Kridt danseskoene og spænd rockhjelmen, når rockbands byder op til dans og sang på Friluftsscenen i august i 2018!

Musik og mad går hånd i hånd

Gode koncerter skal naturligvis også kombineres med en skøn frokost eller lækker middag. På Bakken finder du mere end 26 forskellige restauranter og caféer, hvor du, familien og vennerne kan få et godt og lækkert måltid. Hvad end du er på udkig efter en frokost, middag eller noget til den søde tand, har vi et spisested til dig og dit selskab på Bakken. 

Populære events for børnefamilier

Bakkens sjove Skyroller - køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Køb turbånd online - spar op til 50 kr.

Køb i Bakkens webshop

Bakkens webshop

Populære events for børnefamilier

Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger I af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken. I kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St.. Kommer I med en bus eller bliver tager bilen, har vi en stor parkeringsplads lige ved indgangen!

Find vej til Bakken

Populære events for børnefamilier

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE