Jul_Bakken_Julemand_Boern_1.jpg

Bakkens Julemand

Giv Julemanden alle dine ønsker

Når verdens ældste forlystelsespark åbner op til Jul på Bakken, er det naturligvis i selskab med selveste Julemor. Vi glæder os til at byde store og små inden for til en magisk jul.

Oplev Julemanden på Bakken

Bakkens Julemand kan opleves i Bakkens gader og stræder, når han i løbet af åbningstiden går rundt og hilser på alle børn. 

Fortæl om dine største juleønsker

Julemanden glæder sig til at se både store og små på Bakken. Samtidigt sørger han for, at alle juleønsker kommer godt afsted til Nordpolen, så alle Nisserne ved, hvad de skal producere!  

Nyd en dejlig julemiddag

Når Bakken åbner til jul, vil parken emme af nostalgi og julehygge - og der vil naturligvis også dufte af jul rundt i hele parken. Gå på opdagelse i de spændende boder på Bakken, snup en tur i en af de sjove forlystelser eller nyd en skøn julemiddag med dem, du holder allermest af! Vi glæder os til at byde dig og familien velkommen til magiske jule-øjeblikke i verdens ældste forlystelsespark.

 

Information


Sted

Bakkens Friluftsscene og rundt i Bakkens gader og stræder

Pris

Gratis

Hvornår?

Alle åbningsdage fra kl. 15

Få en ekstra sjov jul med et turbånd!

Oplev Jul på Bakken

Jul_Julefrokost_ILae_Burger_Stemning_Fest

Nyd en skøn julefrokost

Julen er hjerternes fest - så nyd en skøn julefrokost med dem, du holder allermest af. På Bakken er udvalget af julefrokoster stort, og du finder noget for enhver smag!

Vi glæder os til at byde dig inden for til skønne madoplevelser på Dyrehavsbakken. Velbekomme.

Stort udvalg af julefrokoster

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE