Bakkens Drillenisser kan mødes i gader og stræder

Drillenisser på Bakken

Kom i julestemning i verdens ældste forlystelsespark

Hold på hue og briller, når du møder Bakkens Drillenisser

Ulrik Fjummergøj, Gabrian Gøgler og Frida Bukkespring er klar til at drille Bakkens gæster

Mød Bakkens Drillenisser

Hver dag i Bakkens julesæson kan du møde Bakkens Drillenisser. De tre søskende er efter en meeeeget lang lur vågnet op og er i drillehumør! 

Du kan møde nisserne overalt på Bakken. De elsker at gå i gader og stræder, prøver gerne en forlystelse eller to, og så elsker de gløgg og æbleskiver.

Ulrik Fjummergøj 

Ulrik er den ældste nisse i søskendeflokken. Med sine 150 år er han den erfarne tech-nisse, og sidst han var vågen, var han med til at bygge den gamle rutschebane! Selvom han har hænderne skruet rigtigt på, så er han også lidt klodset - og hvis han hører en god julesang, så giver han gerne en nisse-svingom!   

Frida Bukkespring 

Frida er med sine 125 år mellem-nissen i søskendeflokken. Hun er altid i drillehumør og laver en masse tosserier. Med sig har hun ofte en halvtom kurv, som hun meget gerne vil fylde. Pas derfor på dine juleindkøb, når du møder hende - for hun har endnu ikke lært, at princippet med at låne noget har en forskellig betydning i nisseverdenen og menneskeverdenen.  

Gabrian Gøgler

Gabrian er den yngste drillenisse med sine blot 100 år. Han er den evige optimist i nisseflokken og ser sig selv som verdens bedste jonglør! Du kan derfor være helt sikker på, at han hellere end gerne vil vise dig alle hans tricks. Samtidigt elsker han at høre alle børns juleønsker - og videregiver dem gerne til Nordpolen.

Information


Sted

Bakkens gader og stræder

Tid

Fredage 15 - 19
Lørdage 13 - 17
Søndage 13 - 17 

Mandag til torsdag 19-22 dec. fra 13 - 17

Arrangør

Bakken

Læs mere om Jul på Bakken
Jul_Bakken_Aften_Stemning_gaester_2.jpg

Bakkens julemarked

Til Jul på Bakken kan du gå på oplevelse i de hyggelige juleboder, som ligger spredt i Bakkens gader og stræder! Her er alt fra julelækkerier og julepynt til tæpper, flotte nøddeknækkere og meget mere. 

Bakkens juleboder
Mad Julefrokost Julemad Øl

Nyd et dejligt julebord

Hvad end du er på udkig efter en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster. Med Bakkens store udvalg af spisesteder finder du nemt en julefrokost, der passer til lige netop ønsker og budget. Find en oversigt over alle vores restauranter her og find netop det spisested, hvor du og dit selskab skal nyde en herlig julemiddag.

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information.
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning.
Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE