Jul på Bakken - Gratis entre

Jul på Bakken

Verdens største nyhed i 435 år!

Mød julemanden på Bakken - Gratis entre

Jul på Bakken

Verdens største nyhed i 435 år!

Oplev julen på Bakken

Bakken Julemarked Karrusel Produkter .jpg

Oplev Jul på Bakken

Den smukke dyrehave danner rammerne om den flotteste julefest til dato, når vi åbner op for Jul på Bakken for første gang nogensinde. Julen på Bakken er hjerternes fest - og der er masser af oplevelser for store og små.

En jul fyldt med magi

Læg vejen forbi verdens ældste forlystelsespark i juleperioden for første gang nogensinde i parkens historie. Det bliver en magisk jul for gæster i alle aldre, hvor fantastiske oplevelser rundt på Bakken vil overraske og skabe uforglemmelige minder. 

Kom i rigtig julestemning

Glæd dig til at spadsere rundt i Bakkens gader og stræder og få julelys i øjnene. Parken er pyntet flot op med julelys, julekugler og gran, som får forlystelsesparken til at funkle og vække julestemningen hos store og små.

Bakkens julemarked

Gå på opdagelse i Bakkens julemarked placeret rundt i gader og stræder, som pyntet med julelys, gran og julepynt vil skabe en magisk julestemning. Rundt i de mange boder kan du finde alt fra gaveartikler til lækre specialiteter, hjemmestrikkede huer, flotte smykker og meget mere.

Bliver du lækkersulten undervejs, kan du og gruppen slå vejen forbi en af de mange spisesteder på Bakken, som står klar til at byde inden for på lækre og hyggelige madoplevelser til jul. 

Spis en herlig julefrokost

Når du bliver ekstra sulten på din vej rundt på Bakken, kan du svinge forbi et af de mange spisesteder på Bakken. Her kan du nyde en julefrokost, og der er noget for enhver smag! Inviter din familie, venner og kolleger på en uforglemmelig julefrokost, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed.

Traditionelt julebord

Hvad end du er på udkig efter en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster. Med Bakkens store udvalg af spisesteder finder du nemt en julefrokost, der passer til lige netop ønsker og budget. Find en oversigt over alle vores restauranter her og find netop det spisested, hvor du og dit selskab skal nyde en herlig julemiddag.

Gratis aktiviteter for familien

Julen er en højtid for hygge - og flere kalder det endda hjerternes fest. På Bakken skal vi også hygge, og vi har også masser af julehjerter. Kalenderen er naturligvis også fyldt med sjove og gratis aktiviteter og oplevelser for store og små. Tjek vores eventkalender og find netop det event, som du og familien skal ud og opleve. 

Besøg julemanden i Nisseskoven

Midt i hjertet af Bakken holder julemanden til, nemlig i Nisseskoven gemt bag den gamle Rutschebane. Her kan du og familien hver dag besøge julemanden, hviske ham det allerstørste ønske på ønskesedlen og få taget årets julebillede. 

Oplev Bakkens Pjerrot i julestemning

Ingen tur på Bakken uden at have oplevet Pjerrot trylle og underholde. Pjerrot er naturligvis også i julestemning, og ham vil du og hele familien kunne møde hver dag i juleperioden. Han holder som sædvanlig til i sit grønne hus ved Pjerrots Plads, som naturligvis vil være pyntet fint op med julepynt.

Kalle Kronhjort giver julekram

Vores kære maskot Kalle Kronhjort går som altid rundt i gader og stræder og spreder god stemning. Til jul spreder han julestemning, og han er som altid på pletten til at få taget en sjov selfie, give masser af kram og highfives til de søde gæster, han møder på sin vej. 

Turbånd eller sæsonkort til Bakken

Har du allerede købt et sæsonkort til sæson 2018 på Bakken, kan du også besøge os i julen og få udleveret ét turbånd på alle åbningsdage. Turpas, turbånd eller armbånd - kært barn har mange navne! På Bakken kalder vi det turbånd, og det giver dig adgang til vores forlystelser, der holder åbent i juleperioden. Som altid kan du spare penge, hvis du melder dig ind i vores medlemsklub MitBakken og køber det i webshoppen.  

Prøv de sjove forlystelser

Under Jul på Bakken er der også masser af mulighed for sus i maven og vind i håret! Flere af Bakkens sjove og vilde rutschebaner, karruseller og andre forlystelser holder nemlig åbent til jul. Hvad end du er til en hyggelig flyvetur, en rundtosset oplevelse i Kaffekopperne eller en tur i Rutschebanen, så har vi en forlystelse, der passer til dig. 

Åbningstider i julen

Alle fredage, lørdage og søndage fra 23. november til 22. december.

Restauranter og pubber
Fredage fra kl. 12.00
Lørdage kl. 12.00
Søndage kl. 12.00

Juleboder, forlystelser og aktiviteter
Fredage kl. 14.00-21.00
Lørdage kl. 12.00-21.00
Søndage kl. 12.00-18.00

Vi glæder os til at byde dig velkommen til vores første jul nogensinde.

Husk! Der er som altid gratis entré på Bakken.

Jul på Bakken - Lej en bid af Bakken

Lej en bid af Bakken

Bliv en del af Bakkens hyggelige julemarked. Har du et produkt eller et brand, der skal være en del af det flotte udbud i julemarkedet, hører vi meget gerne fra dig allerede i dag!

Bakkens julemarked
Bakken åbner i julen

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 60 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads. 

figur_faq.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE