Jul på Bakken

Jul på Bakken

Oplev et magisk juleunivers i verdens ældste forlystelsespark!

Jul på Bakken Mistelten 2018.jpg

Jul på Bakken 2021

Kom i julestemning i verdens ældste forlystelsespark!
Vi holder åbent alle fredage, lørdage og søndage fra den 26. november til 19. december samt mandag - onsdag den 20. - 22. december.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til Jul på Bakken. 

Oplev Jul på Bakken

Den smukke dyrehave danner rammerne om den flotteste julefest til dato, når vi åbner op for Jul på Bakken for fjerde gang. Julen på Bakken er hjerternes fest - og der er masser af oplevelser for store og små.

En jul fyldt med magi

Læg vejen forbi verdens ældste forlystelsespark i juleperioden - når der igen i år åbnes for Jul på Bakken. Det bliver en magisk jul for gæster i alle aldre, hvor fantastiske oplevelser rundt på Bakken vil overraske og skabe uforglemmelige minder. 

Glæd dig til at spadsere rundt i Bakkens gader og stræder og få julelys i øjnene. Parken er pyntet flot op med julelys, julekugler og gran, som får forlystelsesparken til at funkle og vække julestemningen hos store og små. Eller sus afsted i de mange åbne forlystelser i julen.

Juleboder på Bakken

Gå på opdagelse i de mange spændende juleboder placeret spredt rundt i gader og stræder, som pyntet med julelys, gran og julepynt vil skabe en magisk julestemning. Rundt i de mange boder kan du finde alt fra gaveartikler til lækre specialiteter, hjemmestrikkede huer, flotte smykker og meget mere.

Spis en herlig julemiddag

Hvad end du er på udkig efter en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster. Med Bakkens store udvalg af spisesteder finder du nemt en julefrokost, der passer til lige netop ønsker og budget. Find en oversigt over alle vores restauranter her og find netop det spisested, hvor du og dit selskab skal nyde en herlig julemiddag.

Inviter din familie, venner og kolleger på en uforglemmelig julefrokost eller middag, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed.

Mød Julemor på Bakken

Verdens ældste forlystelsespark præsenterer i år Bakkens Julemor. Du har muligheden for at møde Julemor i Bakkens mange gader og stræder, hvor hun går og spreder det gode julehumør - og hvis de små har nogle gode juleønsker, så er Julemor mere end klar til at høre dem. Hun har direkte forbindelse til Nordpolen og sørger selvfølgelig for at de mange nisser i legetøjsværkstedet får besked.

Spis en dejlig frokost på et af de mange spisesteder på Bakken nord for København

Julefrokost

Når du bliver ekstra sulten på din vej rundt på Bakken, kan du svinge forbi et af de mange spisesteder på Bakken. Her kan du nyde en julefrokost, og der er noget for enhver smag! Inviter din familie, venner og kolleger på en uforglemmelig julefrokost, hvor nostalgi, historie og hygge går op i en højere enhed.

Se mulighederne her
Mad Julefrokost Julemad Øl

Nyd et dejligt julebord

Hvad end du er på udkig efter en traditionel juleplatte eller søger en alternativ menu, har Bakkens mange restauranter et stort udvalg af julefrokoster. Med Bakkens store udvalg af spisesteder finder du nemt en julefrokost, der passer til lige netop ønsker og budget. Find en oversigt over alle vores restauranter her og find netop det spisested, hvor du og dit selskab skal nyde en herlig julemiddag.

Mød Bakkens syngende rensdyr

Spørgsmål & svar

Der er altid gratis entré på Bakken

Turbånd købt i Bakkens webshop udleveres fra Bakkens Salg & Information. 
Medbring din Webshop-billet – enten som print eller på din smartphone – og aflever/vis den til personalet ved indløsning. Webshop-billetten er sendt til dig pr. mail og er kun gyldig på den valgte dato.

Du kan betale med kort i enkelte af Bakkens forlystelser.
Alle forlystelser tager også imod kontant betaling.
Den bedste rabat opnås ved køb af Turbånd, MiniTurbånd eller Humørkort. Disse sælges fra Bakkens Salg & Information.

Det koster 80 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.

Kalle Nissehue

Bakken anmeldelser

Review starReview starReview starReview starReview star half

Trustscore 4,3 ud af 5

Beregnet på grundlag af 6573 kundeanmeldelser på Google

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE