Bakken Underholdning Kunstnere Events Shaka Loveless & Wafande Koncert 2019

FunkyFredag på Bakken

Weekendfesten starter på Bakken disse udvalgte fredage i maj måned!

FunkyFredag på Bakken 2020

FunkyFredag på Bakken

Bakkens seneste musiktiltag - FunkyFredag - ruller i år ud på 3 fredage i maj måned. Gå ikke glip af disse forårsfester!

Fredagsfest på Bakken

FunkyFredag er det nyeste musikkoncept på Bakken - og hvis du er til Funky rytmer, festlige aftener og et stort dansegulv - så er det lige konceptet for dig!

De tre første fredage i maj måned, sørger vi for musik på Friluftsscenen, som bliver MEGET svært at stå stille til, når Erann DD, Roy Richards & His Funky Friends og 90'er ikonet Dr. Alban lægger vejen forbi verdens ældste forlystelsespark. 

Fest i unikke rammer!

Vores store Friluftsscene ligger midt på Bakken. Her er der ekstra højt til loftet og naturligvis masser af plads til at danse og slå sig løs, når først musikken spiller. Foran Friluftsscenen er der plads til at tage en svingom på dansegulvet. Så kridt danseskoene og tag på Bakken disse fredage!

Gratis entré

Som altid er der gratis adgang til Bakken - og det gælder selvfølgelig også til disse FunkyFredag arrangementer. Derfor kan du med fordel trække hele familien og vennegruppen med til koncerterne fredag aften - uden at det behøver koste en eneste krone!

Spis en lækker middag

Rundt på Bakken finder du masser af spisesteder, der emmer af nostalgi og hygge! Inden koncerten går i gang på scenen, kan du nyde en lækker middag på en af de mange restauranter og caféer i naturskønne omgivelser. Velbekomme!

ØlTour på Bakkens beværtninger

Mangler I flere sjove aktiviteter til fredagen? Vi har heldigvis masser at tilbyde på Bakken. Slå jer løs i 32 forlystelser til langt ud på aftenen, dyst mod vennerne i Bakkens 5-kamp, eller hvad med at begive jer ud på en vaskeægte pub-crawl blandt vores 9 meget forskellige beværtninger?
Med Bakkens ØlTour får i hver jeres glas - og så har i hele aftenen til at nå beværtningerne rundt, hvor I skænkes en special-øl ved hvert stop.

Drag ud på en vaskeægte pubcrawl med Bakkens ØlTour

Bakkens ØlTour

For øl-entusiasterne er det oplagt at kombinere en fredag aften på Bakken med en vaskeægte pubcrawl på vores 9 meget forskellige beværtninger. Med Bakkens ØlTour har i hele aftenen til at nå igennem alle 9 stop - og der skænkes en ny specialøl hvert sted!

Læs mere om ØlTouren!
Det er nemt og hurtigt at komme til Bakken. Tag toget eller bilen og parker lige ved indgangen!

Kom nemt til Bakken

Det er meget nemt at komme til Bakken, som ligger i Klampenborg kun 12 km nord for København. Med S-togslinje C stiger du af på Klampenborg station, og herfra er der kun en kort gåtur til Bakken.
Du kan også tage Øresundstoget, som også stopper ved Klampenborg St.. Kommer du med med bil, har vi en stor parkeringsplads lige ved indgangen til Bakken.

Find vej til Bakken

Spørgsmål & svar

Der er ingen entré på Bakken.
Det er altid gratis at komme ind på Bakken.

Det koster 70 kr. pr. indkørsel til Bakkens parkeringsplads.
Sæsonkort til Bakkens parkeringsplads koster 750 kr.

Der findes ikke et picnicområde på Bakken, men du er altid velkommen til at spise din medbragte mad i den skønne, grønne natur, der omkranser Bakken.
Medbring blot et tæppe og slå jer ned på engen foran Vandrutschebanen eller langs Kildesøens bred bag Vikingeskibet Dragen.
Velbekomme!

figur_hours.png

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE