Der er masser aktiviteter for hele familien på Bakken - forlystelser, mad, drikke og underholdning!

Tag familien med på Bakken

Masser af muligheder for sjov og gode grin for store og små!

Få en ekstra sjov dag med turbånd til Bakken!
Spis en lækker middag med hele familien på Bakken!

32 sjove forlystelser

Forkæl hele familien med et turbånd

Inden dagens aktiviteter for alvor går i gang, så overrask børnene og de barnlige sjæle i familien med turbånd. Bakkens turbånd giver adgang til alle vores sjove forlystelser – i alt 32 forskellige oplevelser. Er det ikke forlystelserne, der trækker, men Bakkens mange spil, så kan du med fordel købe Bakkens Humørkort. Med Humørkortet i hånden betaler I med ét enkelt bip – og der er næsten gevinst hver gang!

Uanset hvad du vælger, får du og familien en dag med underholdning for hele familien.

Køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Bakken Forlystelse Rodeobanen Unge Stemning Forlystelser

Sjov med familien

Vind i håret og sus i maven med Bakkens forlystelser
Der er dømt sjov for hele familien, når familien slår jer løs i Bakkens mange forlystelser. Med hele 32 forlystelser er der masser af sjove oplevelser i vente, og I finder helt sikkert en favorit eller flere. Måske er teenagerne helt vilde med de hurtige rutsjebaner, som Tornadoen eller Mine Train Ulven?

Er enkelte af jer mere til de klassiske forlystelser, så slå et smut forbi Radiobilerne eller den gamle træ-Rutschebane. Vi har masser af sjove forlystelser - der passer til hele familien.

Se alle de sjove forlystelser
Pjerrot Forestilling

Pjerrot tryllebinder familiens mindste

Skal tempoet lidt ned efter de mange ture i vores børnevenlige forlystelser, så besøg Bakkens Pjerrot foran hans lille grønne hus. Pjerrot er garanti for en sjov oplevelse i børnehøjde, og han underholder hele 3 gange om dagen.

Pjerrot tryllebinder de mindste med magi, fantastiske fortællinger – og så spiser han også ild… 

Bakken Cafe is fastfood Togkiosken Familie Stemning Balloner

Noget for enhver smag!

Uanset hvordan du planlægger jeres besøg, og hvilke aktiviteter du vælger til børnene, så bli’r det en sjov Bakken-dag, hvor alle i familien er underholdt.

Vidste du…

En sjov konkurrence for hele familien

Bakkens 5-kamp er en sjov aktivitet for hele familien – uanset medlemmernes højde og drøjde. I den populære dyst kæmper I mod hinanden i 5 discipliner - og ofte er det de mindste, der løber med sejren.

Er bedstefar en ørn til at skyde, har mor de bedste fodboldben eller har storebror det bedste boldøje, så skal færdighederne bruges nu. Hele familien aktiveres, når I kæmper om førstepræmien – og endnu vigtigere – håneretten. Unge som gamle kan deltage, hvilket gør 5-kampen til en af de mest populære familieaktiviteter på Bakken.

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE