Der er masser aktiviteter for hele familien på Bakken - forlystelser, mad, drikke og underholdning!

Tag familien med på Bakken

Masser af muligheder for sjov og gode grin for store og små!

Få en ekstra sjov dag med turbånd til Bakken!

Store oplevelser for de mindste

Spis en lækker middag med hele familien på Bakken!

Sjove oplevelser for hele familien

Planlægger du en dag for hele familien i det nordsjællandske, hvor alle kan være med uanset alder - er verdens ældste forlystelsespark lige noget for jer. Bakken har det hele! Vi har forlystelser for både børn og voksne, spil og sjov, hyggelige børneaktiviteter og gratis familie underholdning.

Forkæl hele familien med et turbånd

Inden dagens aktiviteter for alvor går i gang, så overrask børnene og de barnlige sjæle i familien med turbånd. Bakkens turbånd giver adgang til alle vores kørende forlystelser – i alt 32 forskellige oplevelser. Er det ikke forlystelserne, der trækker, men Bakkens mange spil, så kan du med fordel købe Bakkens Humørkort. Med Humørkortet i hånden betaler I med ét enkelt bip – og der er næsten gevinst hver gang!

Uanset hvad du vælger, får du og familien en dag med underholdning for hele familien.

Køb turbånd online og spar op til 50 kr.

Vind i håret og sus i maven med Bakkens forlystelser

Der er dømt sjov for hele familien, når familien slår jer løs i Bakkens mange forlystelser. Med hele 32 kørende forlystelser er der masser af sjove oplevelser i vente, og I finder helt sikkert en favorit eller flere. Måske er teenagerne helt vilde med de hurtige rutsjebaner, som Tornadoen eller Mine Train Ulven?

Er enkelte af jer mere til de klassiske forlystelser, så slå et smut forbi Radiobilerne eller den gamle træ-Rutschebane. Vi har masser af sjove forlystelser - der passer til hele familien. 

Sjove oplevelser for de mindste børn

Familieudflugten skal være sjov for hele familien – også de mindste. I Bakkens 11 småbørnsforlystelser er der garanteret underholdning for børn. Børnene får uden tvivl en sjov oplevelse, når de f.eks. på egen hånd suser stille afsted i Mariehønen eller hopper op og ned i Kænguruen. I enkelte forlystelser er det rart med voksent selskab - og så er Bakkens Humørkort jo hurtigt og nemt at betale med, hvis ikke I har turbånd. Køb turbånd online og spar op til 50 kr.

En sjov konkurrence for hele familien

Bakkens 5-kamp er en sjov aktivitet for hele familien – uanset medlemmernes højde og drøjde. I den populære dyst kæmper I mod hinanden i 5 discipliner - og ofte er det de mindste, der løber med sejren. Er bedstefar en ørn til at skyde, har mor de bedste fodboldben eller har storebror det bedste boldøje, så skal færdighederne bruges nu. Hele familien aktiveres, når I kæmper om førstepræmien – og endnu vigtigere – håneretten. Unge som gamle kan deltage, hvilket gør 5-kampen til en af de mest populære familieaktiviteter på Bakken.

På Bakken finder du masser af sjove forlystelser for store og små!

32 sjove forlystelser

På Bakken finder du og familien flere end 30 forskellige forlystelser. Her kan I prøve alt fra hyggelige karruseller, sjove rutschebaner og snurretoppe.

Se alle forlystelser

Gratis underholdning for store og små

På Bakken finder du masser af gratis og forrygende underholdning hele sæsonen igennem. Vi glæder os til at se dig og familien i verdens ældste forlystelsespark.

Bakkens Pjerrot tryllebinder familiens mindste

Skal tempoet lidt ned efter de mange ture i vores børnevenlige forlystelser, så besøg Bakkens Pjerrot foran hans lille grønne hus. Pjerrot er garanti for en sjov oplevelse i børnehøjde, og han underholder hele 3 gange om dagen. Pjerrot tryllebinder de mindste med magi, fantastiske fortællinger – og så spiser han også ild… Lægger du og familien vejen forbi Pjerrots hus på en søndag eller i sommerferien, kan de mindste også opleve Mester Jakel teater. Mester Jakel – et hånddukketeater – er en gammel og traditionsrig børneaktivitet, som let får smilet frem hos alle.

Få et kram af Kalle Kronhjort

Udover Pjerrot har Bakken også sit helt eget krammedyr, Kalle Kronhjort. Han går rundt i Bakkens gader og stræder og spreder hygge og krammer alle børn og barnlig sjæle, der har lyst til at sige hej. Du kan kende Kalle Kronhjort på hans flotte gevir, hans venlige øjne og åben arme, der altid er klar til et kram.

Påskens og sommerens underholdning

Bakken er Københavns og Nordsjællands overflødighedshorn, når det gælder børneaktiviteter og underholdning for hele familien. 

På udvalgte dage i påskeferien og sommerferien kan du opleve populær familie underholdning. Bakkens Friluftsscene får bl.a. i år besøg af Hr. Skæg, Onkel Reje, Ramasjang Mysteriet og stjernerne fra MGP.

Gratis koncerter

På Bakkens store Friluftsscenen kan du hele sæsonen igennem opleve masser af koncerter – og de er naturligvis gratis! Overrask teenagerne med en Bakken-tur hvor koncerten med Joey Moe, Noah eller Shaka Loveless er højdepunktet – eller ta’ de lidt ældre med til 60’er rock på en flad tirsdag i august. Bakken har noget for alle i familien.

Noget for enhver smag!

Uanset hvordan du planlægger jeres besøg, og hvilke aktiviteter du vælger til børnene, så bli’r det en sjov Bakken-dag, hvor alle i familien er underholdt.

Vidste du…

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE