Nordsjællands Veterantog Jul på Bakken 1

Veterantoget til Bakken

Tag det flotte damptog ud til Bakkens nye juleunivers.

Lørdag den 24. og søndag den 25. november kan du tage med det flotte gamle damplokomotiv fra Nordsjællands Veterantog til Jul på Bakken.

Oplev det flotte damplokomotiv

Overvejer du at besøge os den første weekend, når vi åbner Jul på Bakken? I så fald har du muligheden for at gøre turen herud ekstra mindeværdig. Det flotte damplokomotiv fra Nordsjællands Veterantog tager turen fra Ballerup gennem København til Klampenborg med de rustikke passagervogne på slæb.

En tur for hele familien!

Togturen er særdeles velegnet til børnefamilier. Det er en unik mulighed for at opleve det historiske transportmiddel, og samtidig kombinere det med en dag på Bakken fyldt med forlystelser og jule-sjov! Undervejs bliver der masser af mulighed for at opleve stemningen i toget og de flotte omgivelser, når toget damper afsted i et roligt tempo.

Køb billet og sikre dig og familien en plads på toget

Sidste gang toget kørte til Bakken, var det udsolgt! Så skynd dig at bestille en af de eftertragtede pladser med damplokomotivet. Det er en stor oplevelse for store og små, der med garanti vil juleoplevelsen på Bakken et ekstra pift. Du finder tidsplan og billetter her. Vi ses på Bakken!

Information


Tid

24. november - 11:40

Sted

Ballerup --> Klampenborg

Pris

Voksen: fra 80 kr.

Barn (3-11 år): fra 40 kr.

Billetter

Arrangør

Nordsjællands Veterantog og Bakken

Oplev Jul på Bakken

Bakken Mad Roede Port Laks Asparges

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE