Bakken Underholdning Veterantog 3

Veterantoget til Bakken

Gør efterårsturen til Bakken til noget helt særligt!

Bakken Underholdning Veterantog 1

Veterantoget til Bakken

Gør efterårsturen til Bakken til noget helt særligt!

I åbningsweekenden til Efterår på Bakken kan du lørdag den 16. og søndag den 17. oktober tage med det flotte gamle damplokomotiv fra Nordsjællands Veterantog til Bakken.

Oplev det flotte damplokomotiv

Overvejer du at besøge os den første weekend i efterårsferien? I så fald har du ekstraordinært mulighed for at gøre turen herud ekstra mindeværdig. Det flotte damplokomotiv fra Nordsjællands Veterantog tager turen fra Ballerup til Klampenborg med de rustikke passagervogne på slæb.

En tur for hele familien!

Togturen er særdeles velegnet til børnefamilier. Det er en unik mulighed for at opleve det historiske transportmiddel, og samtidig kombinere det med en dag på Bakken fyldt med forlystelser og sjov! Undervejs bliver der masser af mulighed for at opleve stemningen i toget og de flotte omgivelser, når toget damper afsted i et roligt tempo.

Køb billet og sikre dig og familien en plads på toget

Sidste gang toget kørte til Bakken, var det udsolgt! Så skynd dig at sikre dig en af de eftertragtede pladser på damplokomotivet. Det er en stor oplevelse for store og små, der med garanti vil give jer en ekstra sjov efterårsferien. Du finder tidsplan og billetter her. Vi ses på Bakken!

Information


Sted

København H --> Rungsted 
Rungsted --> København

Tider

Fra København: 12.08 og 15.08
Fra Rungsted: 10.46 og 13.46

Pris

Voksne: 100 kr. 
Børn (3-11 år): 50 kr.

Arrangør

Nordsjællands Veterantog og Bakken

Køb billetter her

Oplevelser for store og små!

Bakken Mad Roede Port Laks Asparges

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE