Nordsjællands Veterantog Jul på Bakken 2

Veterantoget til Bakken

Tag det flotte damptog ud til Bakkens nye juleunivers.

Lørdag den 14. søndag den 15 og lørdag den 21. december, kører det flotte damplokomotiv fra Nordsjællands Veterantog fra Helsingør til Jul på Bakken - skal du med?

Oplev det flotte damplokomotiv

Overvejer du at besøge Bakken, når vi for andet år i træk åbner op til Jul på Bakken? I så fald har du muligheden for at gøre turen herud ekstra mindeværdig. Det flotte damplokomotiv fra Nordsjællands Veterantog tager midt i december turen fra Helsingør til til Klampenborg med de rustikke passagervogne på slæb.

En tur for hele familien!

Togturen er særdeles velegnet til børnefamilier. Det er en unik mulighed for at opleve det historiske transportmiddel og samtidig kombinere det med en dag på Bakken fyldt med forlystelser og jule-sjov! Undervejs bliver der masser af mulighed for at opleve stemningen i toget og de flotte omgivelser, når toget damper afsted i et roligt tempo.

Køb billet og sikre dig og familien en plads på toget

Der er rift om billetterne til Nordsjællands Veterantog, og sidste gang toget kørte til Bakken, var der udsolgt! Så skynd dig at bestille en af de eftertragtede pladser med damplokomotivet. Det er en stor oplevelse for store og små, der med garanti vil give juleoplevelsen på Bakken et ekstra pift. Du finder tidsplan og billetter her. Vi ses til Jul på Bakken!

Information


Tid

14. december - 11:00

Sted

Helsingør - Klampenborg

Pris

Voksen: fra 80 kr.

Barn (3-11 år): fra 40 kr.

Billetter

Arrangør

Nordsjællands Veterantog og Bakken

Oplev Jul på Bakken

Mad Julefrokost Julemad Øl

#MITBAKKEN

Køb turbånd online og spar! KØB ONLINE